İnceleme ATK A9 alınır mı?

Almıştım bu yorumları gördükten sonra kargoya verilmeden iptal ettim. Bu saatten sonra ne alacağımı bilmiyorum 5k bütçe için önerilere açığım
Maya x al. 3300 TL'ye geliyor kampanya dahili, bugün geldi manyak bir şey.

Nasıl alacağım hocam onu hangi kampanya o

Sıkıntı yok o zaman zaten ikisi de aynı markanın ürünü denebilir Scyrox Lamzu'nun alt markası.
İptal işi olmamış mouse geliyor A9 Ultra almıştım bakalım nasıl olacak inşallah sorun çıkmaz bende inceleme yapabilirsem yaparım

Bir kişi "ürüne sahip olan bir kişinin araştırması ile sahip olan bir kişinin araştırması aynı olur mu" demiş . Ürün olsa elimde sitelerde onunla gezerken daha mı anlamış olacağım? Sorunları vermişim zaten. ATK hangi qc sorunlarını düzeltmiş söyleyin bakayım. Ben kanitlari ile birlikte verdim zaten, Çinli adam gelip de ATK'yi batirmak icin mi yapti sizce? 4-5 kişi alınca 2-3 günde çıkmıyor bu sorunlar. Umarım bir dahakine aldığınız bir ürünü "bizde sorun çıkmadı" diyerek aldırmaya çalışmayın. Sorunları var ise ancak sizde yok ise herkeste olacak diye bir şey yok. Önerdikten sonra adamda sorun çıkar ise siz uğraşırsınız.

Kısacası elimde ürün yok iken bile araştırma yapabilirim.

A9 Plus veya VXE R1 SE+ alacağım. Sonuç olarak hangisini almamı önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…