İnceleme ATK A9 alınır mı?

Shape durumuna bağlı.

Tabii öyle, shape farkından dolayı bilinmeyen Mcu'lu mouse almak çok mantıklı.

Hocam öncelikle şöyle. Şekil olarak A9 çok hoşuma gidiyor ve tutuş şeklime de tam uyuyor. Bir de Plus versiyonundaki kaplama olayıyla zamanla mouse üzerinde parlak lekeler çıkmıyormuş. Bu yüzden A9 almak istiyordum ama mcunun ileride sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağı kesin olmadığından VXE daha mantıklı.
VXE için tutuş anlamında rahatsız edeceğini düşünmüyorum ama leke konusunda kafam karışık.
Ama dediğim gibi bunlara rağmen mcu sorunlu dendiği için VXE daha mantıklı ve güvenilir geliyor.

R1'in Shape'i claw için gayet iyi. Kendim de kullanıyorum. Sırf shape yüzünden A9 alınmaz. Konudaki sorunları zaten okumuşsundur.

R1'in Shape'i claw için gayet iyi. Kendim de kullanıyorum. Sırf shape yüzünden A9 alınmaz. Konudaki sorunları zaten okumuşsundur.

Evet okudum ve o yüzden de biraz soğudum. Palm grip oyuncusuyum ama çok fazla Online FPS oyunu oynamıyorum rahatsız edeceğini düşünmüyorum şeklinin.

Palm gripe uygun değil, ama normal kullanımda sorun olmaz bence de.

Evet uygun değil biliyorum ama rahatsız etmez herhalde. Yani edecekse nasıl rahatsız edebilir ki en fazla normal hikayeli oyun oynayan biriyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…