ATK A9 alınır mı?

Benim yaklaşık 2 hafta oldu, her gün aktif olarak kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Ayrıca ürünü ikinci elden aldığım için ben almadan önce de kullanılıyordu yani.
Machenike L7 Mix daha mantıklı geldi bana şu anlık bilemedim. Kalite kontrol açısından daha iyi bir marka gibi bence. Klavyesini kullanıyorum aynı marka.

L7 Air modeli iyi duruyordu ama Mix modeli hakkında çok az bilgi bulabildiğim için yorum yapamayacağım maalesef.
Telink TLS8271 adlı MCU' su varmış galiba söylenenlere göre. Switch ve sensörü iyi zaten belirtilmiş.

Wraith'in garantisine güvenerek A9' da alabilirim aslında. L7 içinde MCU' su iyi değil gibi yorumlar var.

Son düzenleme:
Telink TLS8271 adlı MCU' su varmış galiba söylenenlere göre.
Redditte olanı söylüyorsan onu ben de gördüm ama şöyle bir gariplik de var ki farklı videolarda realtek mcu (tam modelini bulamadım) kullanan modeller de gördüm. Batch farkından mıdır bilemediğim için yorum yapmamayı tercih ettim. Telink kullanılıyorsa gerçekten çok vasat bir mikrodenetleyici.

Wraith'in garantisine güvenerek A9' da alabilirim aslında. L7 içinde MCU' su iyi değil gibi yorumlar var.
Tercih senin hocam, ben şahsen üründen memnunum. Yazılımı özellikle kendi bütçesinde gayet iyi, web driverı olması benim için artı. Malzeme kalitesi de gayet iyi, ne esneme ne gıcırdama var. Sadece kaplama olsa çok daha iyi olurdu benim açımdan ama ona da alıştım sayılır. Tabi bütçe yetecekse plus öneririm kesinlikle, aradaki fiyat farkına değer yani. Bütçe çıkmazsa da düz olan da işini görür.

Forumdaki bazı arkadaşlar ürünü kullanmadan MCU verimsiz, şarjı çabuk bitiyordu demişti ona da açıklık getireyim. 9 gün arası için süre tuttum, ilk gün şarjı 80 di, test bittiği gün 35 kalmıştı. Günlük ortalama 6 saat olarak ele alıyorum ama çoğunluklu 6 saatin üstünde kullanmışımdır.
9 günlük süre için yaklaşık 50-55 saat yapıyor. Bu değerleri 100 den 0 şarja göre en alt sınırdan hesaplarsan 90-100 saat arası bir değer yapıyor ve bu bir mouse için fazlasıyla yeterli değerler. Nordic 52840/52833 lü fareler de hemen hemen aynı değerlerde pil süresi veriyor, hatta daha az veren bile var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı