ATK A9 Plus alınır mı?

Bütçe
2000

yunus emre topal

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zamandır Wraith'den ATK A9 Plus almayı düşünüyorum. Sizce nasıldır? Kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Kendi deneyimlerimi yazacak olursam,
3 hafta önce aldım, web driverı iyi, 3 hafta içinde 3 defa 1 metreden düşürdüm, görünürde bir hasar oluşmadı, sallayınca vs de sorun yok gibi duruyor, kullanırken de sorun yok. Fakat evde Klasse Classic adında 1,5 yıllık bir mousepad kullanıyorum, bazen algılamıyor. Şekli elime hiç uygun gelmediği için gidip Mchose L7 Ultra aldım, böyle bir sorunla karşılaşmadım aynı mousepad'de, uzun zamandır Model I kullandım bu mousepadde onda da sorun yaşamamıştım.
L7 Ultra'yı aldığımdan beri A9 Plus'ı iş mouseu haline getirdim, iş için Steelseries QCK Medium ile birlikte kullanıyorum, bu yukarda yazdığım algılamama sorununu hiç yaşamadım. Mouse pad ve yüzeyi konusunda seçici diye yorumluyorum ben.

Hocam sizin kasa masa altında mıydı ya da dongle ile mouse arasında masa fln mı vardı
Yok, monitöre takıyorum dongle'ı, ama dediğiniz benim de aklıma geldi, kabloyla bağladım denedim tekrar aynısını yaşadım. Zaten mousepadin belli bölgelerinde yapıyor, farklı mouselarla aynı bölgede hareket ettirince sorun yaşamıyorum fakat a9 plus biraz kötü bir yüzeyde algılama sorunu yaşıyor hemen, LOD 2mm kullanıyorum bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı