Eneska6400 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:35 #11 EmirHene dedi: Buna nasıl kanaat getirdiniz? Genişletmek için tıkla... Hepsi birbirinin aynısı sadece logo farklı
EmirHene dedi: Buna nasıl kanaat getirdiniz? Genişletmek için tıkla... Hepsi birbirinin aynısı sadece logo farklı
B BeyazYaka Picopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:39 #12 EmirHene dedi: Bütçedeki en iyi modellerden biri olduğu için olabilir mi sizce? Yorumlara göre Attack Shark X3 de aşırı iyi, ama sonuca gelirsek rezalet, ben olsam bütçemi arttırıp A5 Ultra alırdım. Genişletmek için tıkla... Aula sc600 ün, A9 plus modele göre artıları nelerdir Eneska6400 dedi: Bu arkadaş nedense tüm heryerde aula öneriyor Genişletmek için tıkla... Evet mesajlarını okudum her yerde aula önermiş. O da bir tık şüphelendirdi.
EmirHene dedi: Bütçedeki en iyi modellerden biri olduğu için olabilir mi sizce? Yorumlara göre Attack Shark X3 de aşırı iyi, ama sonuca gelirsek rezalet, ben olsam bütçemi arttırıp A5 Ultra alırdım. Genişletmek için tıkla... Aula sc600 ün, A9 plus modele göre artıları nelerdir Eneska6400 dedi: Bu arkadaş nedense tüm heryerde aula öneriyor Genişletmek için tıkla... Evet mesajlarını okudum her yerde aula önermiş. O da bir tık şüphelendirdi.
Eneska6400 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 236 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:15 #13 BeyazYaka dedi: Aula SC600'ün, A9 Plus modele göre artıları nelerdir? Evet mesajlarını okudum her yerde Aula önermiş. O da bir tık şüphelendirdi. Genişletmek için tıkla... Aynen
BeyazYaka dedi: Aula SC600'ün, A9 Plus modele göre artıları nelerdir? Evet mesajlarını okudum her yerde Aula önermiş. O da bir tık şüphelendirdi. Genişletmek için tıkla... Aynen