Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 23 Mayıs 2025 #11 Red_Hawk77 dedi: Aynı fareyi ben de aldım daha dün elime ulaştı aynı sorun bende de var bu yüzden iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam almayın dedik o kadar ama ya
Red_Hawk77 dedi: Aynı fareyi ben de aldım daha dün elime ulaştı aynı sorun bende de var bu yüzden iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam almayın dedik o kadar ama ya
zedur Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #12 Red_Hawk77 dedi: Aynı fareyi ben de aldım daha dün elime ulaştı aynı sorun bende de var bu yüzden iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Wraith'in iade politikası çok katı olduğu için mail üzerinden rapor atman gerekiyor ben kanıtladım servise götürülecekmiş.
Red_Hawk77 dedi: Aynı fareyi ben de aldım daha dün elime ulaştı aynı sorun bende de var bu yüzden iade edeceğim. Genişletmek için tıkla... Wraith'in iade politikası çok katı olduğu için mail üzerinden rapor atman gerekiyor ben kanıtladım servise götürülecekmiş.
Red_Hawk77 Femtopat Katılım 22 Mayıs 2025 Mesajlar 4 24 Mayıs 2025 #13 Bendende mail üzerinden video atmamı istediler sorunla alakalı.