ATK A9 Plus vs MCHOSE A5 Ultra

Bütçe
2000

SytxPng

Hectopat
Kablosuz mouse almayı düşünüyorum. İkisi arasında kaldım. Normalde SS Rival 3 kullanıyorum. Tutuş şeklim Claw Grip ile Palm Grip arası.

Kablosuz mouse almayı düşünüyorum. İkisi arasında kaldım. Normalde SS Rival 3 kullanıyorum. Tutuş şeklim Claw Grip ile Palm Grip arası.

A5 Ultra daha iyi olur. A9 alacaksan Pro alınmalı mcu daha güvenilir.

Bütçeni yaklaşık 500 TL daha artırabilirsen, Attack Shark R5 Ultra indirimle birlikte yaklaşık 2.650 TL'ye geliyor. 3950 Max sensör, Nordic MCU, 8000 Hz polling rate ve karbon fiber kompozit malzeme yapısıyla geliyor. Eğer alacaksan olursan sepette ekstra olarak MEYERYILI kodunu uygulamayı unutma. Attack Shark R5 Ultra Carbon Fiber 8K Kablosuz Gaming Mouse

A5 daha iyi bence. Gpx shape olmasından dolayı çok hoş hissettiriyor.

A5 daha iyi bence. Gpx shape olmasından dolayı çok hoş hissettiriyor.
ATK A9’da GPX shape hocam. Çok kararsız kaldım. Arkadaşım MCHOUSE’nin çok bilinmediğini, ATK’nın daha büyük, espor takımlarına sponsor olan bir marka olduğunu söyledi.

ATK A9'da gpx shape hocam. Çok kararsız kaldım. Arkadaşım Mchouse'nin çok bilinmediğini, ATK'nın daha büyük, espor takımlarına sponsor olan bir marka olduğunu söyledi.

Yani marka olarak daha büyük olabilir. Ama bu kalitesi hakkında yorum yapmaya sebep vermemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…