ATK A9 Pro vs A9 Ultra

Newgambler

Hectopat
Daha fazla  
ATK A9 Pro ile A9 Ultra arasında kaldım. Pro modelinde PixArt flagship mcu, Ultra modelinde ise nordic 52840 mcu var. Ekstra 1K vermek istemiyorum. Bu modeller arasında çok fark var mı, ekstra 1K vermeye değer mi? Ayrıca sensör olarak A9 Pro'da 3395 var, Ultra modelinde 3950 var. Ne düşünüyorsunuz?

Ikiside alinmaz, rakiplerinden gerideler. Malzeme kaliteleri rakiplerine gore iyi degil ve ATK QC olarak kotu bir marka. 3000 TL bandında RAWM mouselara bak. 2000 TL bandında ise MCHOSE A5 Ultra en iyi secenek. 2800 bandinda ise A7 Ultra var.

İkisi de alinmaz, rakiplerinden gerideler. Malzeme kaliteleri rakiplerine gore iyi degil ve ATK QC olarak kotu bir marka. 3000 TL bandında RAWM mouselara bak. 2000 TL bandında ise MCHOSE A5 Ultra en iyi secenek. 2800 bandinda ise A7 Ultra var.

Teşekkürler dikkate alacağım. Ben gpx2 ile birebir aynı kasası var diye çok istiyordum sadece. Arkadaşımda var ve elime cuk oturuyor

Teşekkürler dikkate alacağım. Ben gpx2 ile birebir aynı kasası var diye çok istiyordum sadece. Arkadaşımda var ve elime cuk oturuyor

MCHOSE A7 Ultra'da GPX klonu. A5 Ultra'da ayni sekilde ama biraz daha kucuk. ES21 Pro'da cok yakin GPX ile shape olarak. SH01 Pro ise Razer Viper Mini klonu.

Ren
Butcene bagli. Performanslari denk RAWM malzeme kalitesi olarak biraz daha iyi. A7 Ultra'nin sadece mavi rengi var ayriyeten stoklarda.
K olayında haklısınız da ikisi de 3k ondan sordum sizce hangisi diye ama anladığım kadarıyla rawm daha iyi bi marka

Ren

K olayında haklısınız da ikisi de 3k ondan sordum sizce hangisi diye ama anladığım kadarıyla rawm daha iyi bi marka

Dedigim gibi, malzeme kalitesi olarak butcenin en iyi 2-3 mousesinden biri RAWM. Daha iyi olanlar zaten sizin shape isteginize uymuyor. Butcen varsa al gec.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı