ATK A9 Ultimate vs Air

Bütçe
3000-4000 ₺ arası
Makaleler
1
Birkaç ay içerisinde 5 yıllık Razer DeathAdder V2 Mouse'dan geçiş yapmayı düşünüyorum. Air modeline biraz daha sıcak bakıyorum nedense. Ne dersiniz, aralarında pil / ağırlık ve switch dışında ( Hızlı, rahat basımlı olması iyi olur ) fark göremedim. 17-18 cm el ölçüsü, tutuş claw - fingertip arası değişiyor. Profesyonel oyuncu değilim, akşamları en fazla 2-3 saat oyun oynuyorum. Genelde MMO ve hikayeli, ara sıra BF6 tarzı FPS oynuyorum ve sadece URF modu geldiğinde 20-25 gün LoL giriyorum o kadar.

Air modeli ortalama 180-200 saat civarı bir süre veriyormuş, benim kullanımımda 1 ay civarı pil süresi demek, fazlasıyla yeterli. Bir de DeathAdder V2 82 gram, Air neredeyse yarısı, herhalde daha iyi olur alışabilirim diye düşünüyorum. İlk kez bu kadar hafif ve kablosuz bir mouse bakıyorum. Ultimate modelindeki 800 mAh bataryaya ihtiyacım olmaz gibi duruyor. Bunlara ek olarak ATK X1 V2 ( Viper klonu ) ve Z1 V2 ( V2 klonu gibi ) de baktım ama bu Air tarzı daha çok içime sindi gibi.
Kullanan / bilgi sahibi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. İyi sosyaller.

Şu konuda sorun yaşayanlar olmuş şimdi gördüm, mide bulandırdı.

Son düzenleme:
Ben olsam ghost beklerdim. Şu anda en mantıklısı o gibi.

Delikli yapısı benim hoşuma gitmedi. Sensör, MCU ve ağırlık aynıymış gördüğüm kadarıyla.

İkisi de neredeyse aynı ama A9 Air'in malzeme kalitesi daha çok beğenilmiş gibi A9 Air'in turuncu rengini bu sefer kaçırdım stoklar yenilenince çekerim gibi duruyor.

Ben de turuncu ile dümdüz siyah arasında kaldım, belki denk getirirsem turuncu alırım bayağı hoş duruyor, ömrüm siyah renk ekipmanla geçti 😀 Geçiş sizce mantıklı mı emektar V2'den Air'a? Başka alternatif de bakmadım açıkçası. Swarcow'un incelemelerine denk gelmiştim oradan merak edip baktım.

Delikli yapısı benim hoşuma gitmedi. Sensör, mcu ve ağırlık aynıymış gördüğüm kadarıyla.

Ben de turuncu ile dümdüz siyah arasında kaldım. Belki denk getirirsem turuncu alırım bayağı hoş duruyor, ömrüm siyah renk ekipmanla geçti 😀 geçiş sizce mantıklı mı emektar v2'den Air'a? Başka alternatif de bakmadım açıkçası. Swarcow'un incelemelerine denk gelmiştim oradan görmüştüm.

Kesinlikle mantıklı hocam bende de siyah ekipman neredeyse yoktu yeni aldım.

Hayırlı olsun iyi yapmışsınız. Nasipse Mouse'dan sonra bir de %75 manyetik klavye bakacağım, aklımda şu an için Chilkey Slice75 ve ATK RS7 Ultra var.

Hocam ağır FPS oynamadığını belirtmiştin, bence gerek yok manyetik almana. Kaliteli bir mekanik çektin mi tamamsın.

Hocam ağır FPS oynamadığını belirtmiştin, bence gerek yok manyetik almana. Kaliteli bir mekanik çektin mi tamamsın.

Hocam elimde 4 yıllık ROG Scope RX red var, memnunum aslında ama bazen boyutu beni rahatsız ediyor. Basit bir bahane bu gerçi ama güzel bir fiyata satabilirsem güncel bir şeye geçerim diye düşünüyordum.

Hocam elimde 4 yıllık ROG Scope RX red var, memnunum aslında ama bazen boyutu beni rahatsız ediyor. Basit bir bahane bu gerçi ama güzel bir fiyata satabilirsem güncel bir şeye geçerim diye düşünüyordum.

Güncellik ile alakası yok aslında. Ben neredeyse sadece FPS oynuyorum. Ondan manyetik aldım, arada takmaya üşendiğimden kullanmıyorum bile. Dediğin klavyelerden daha uyguna çok iyi mekanik ürünler var.

75 boyut olarak büyük gelirse başka da bakarız. FPS oynamıyorsan manyetik alma bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı