- Makaleler
- 1
Birkaç ay içerisinde 5 yıllık Razer DeathAdder V2 Mouse'dan geçiş yapmayı düşünüyorum. Air modeline biraz daha sıcak bakıyorum nedense. Ne dersiniz, aralarında pil / ağırlık ve switch dışında ( Hızlı, rahat basımlı olması iyi olur ) fark göremedim. 17-18 cm el ölçüsü, tutuş claw - fingertip arası değişiyor. Profesyonel oyuncu değilim, akşamları en fazla 2-3 saat oyun oynuyorum. Genelde MMO ve hikayeli, ara sıra BF6 tarzı FPS oynuyorum ve sadece URF modu geldiğinde 20-25 gün LoL giriyorum o kadar.
Air modeli ortalama 180-200 saat civarı bir süre veriyormuş, benim kullanımımda 1 ay civarı pil süresi demek, fazlasıyla yeterli. Bir de DeathAdder V2 82 gram, Air neredeyse yarısı, herhalde daha iyi olur alışabilirim diye düşünüyorum. İlk kez bu kadar hafif ve kablosuz bir mouse bakıyorum. Ultimate modelindeki 800 mAh bataryaya ihtiyacım olmaz gibi duruyor. Bunlara ek olarak ATK X1 V2 ( Viper klonu ) ve Z1 V2 ( V2 klonu gibi ) de baktım ama bu Air tarzı daha çok içime sindi gibi.
Kullanan / bilgi sahibi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. İyi sosyaller.
wraithesports.com
wraithesports.com
Şu konuda sorun yaşayanlar olmuş şimdi gördüm, mide bulandırdı.
www.technopat.net
Air modeli ortalama 180-200 saat civarı bir süre veriyormuş, benim kullanımımda 1 ay civarı pil süresi demek, fazlasıyla yeterli. Bir de DeathAdder V2 82 gram, Air neredeyse yarısı, herhalde daha iyi olur alışabilirim diye düşünüyorum. İlk kez bu kadar hafif ve kablosuz bir mouse bakıyorum. Ultimate modelindeki 800 mAh bataryaya ihtiyacım olmaz gibi duruyor. Bunlara ek olarak ATK X1 V2 ( Viper klonu ) ve Z1 V2 ( V2 klonu gibi ) de baktım ama bu Air tarzı daha çok içime sindi gibi.
Kullanan / bilgi sahibi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. İyi sosyaller.
ATK Dragonfly A9 Air Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Şu konuda sorun yaşayanlar olmuş şimdi gördüm, mide bulandırdı.
ATK A9 Ultimate çalışmıyor
Merhaba, dün sorunsuz bir şekilde çalışan Mouse'um bugün aniden çalışmamaya başladı. Herhangi bir darbe almadı ya da farklı bir işlem yapmadım, bu yüzden neden böyle olduğunu anlayamadım. Sorunun yazılımsal olabileceğini düşündüğüm için sürücü/yazılım güncellemesi yapmayı denedim. Büyük...
Son düzenleme: