- Makaleler
- 1
Güncellik ile alakası yok aslında. Ben neredeyse sadece FPS oynuyorum. Ondan manyetik aldım, arada takmaya üşendiğimden kullanmıyorum bile. Dediğin klavyelerden daha uyguna çok iyi mekanik ürünler var.
![]()
Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye
Furycube, alüminyum mekanik klavye arayanlar için ideal bir seçenek. VIA destekli yapısı, 8000mAh pil, Kailh switch ve Mac/Windows uyumluluğu sunar.mecmonkey.com
![]()
Chilkey ND75 Mekanik Klavye
Chillkey ND75, alüminyum kasası, vidasız sökülebilme ve kolay modlama imkânı sunan yapısıyla kullanıcı dostu bir mekanik klavyedir. Yüksek kalite ve kişiselleştirme kolaylığıyla öne çıkar.mecmonkey.com
75 boyut olarak büyük gelirse başka da bakarız. FPS oynamıyorsan manyetik alma bence.
Hocam önerileriniz için teşekkür ederim. Klavye için vakti geldiğinde ayrı bir konu açmayı düşünüyordum, sizi etiketleyeyim o vakit, siz de uygun olursanız bakar buluruz güzel bir şey. Aslında yukarıda güncel / anlık oyun bilgisi vermiş bulundum. Şu aralar ağırlığım MMO ve URF geldiği için LoL, 2 ay öncesine kadar yalnızca BF6 ve Arc Raiders'da idim. BF'de tek kalemde 200 küsur saatim var, muhtemelen yakın zamanda tekrar başlarım yeni sezon geldi malum. CS'de ise durum şu, en az 200 saat kadar oynayıp yaklaşık 1 yıl ara veriyoruz ekiple. Biraz keyfe göre ama yeri geldiğinde yoğun bir şekilde FPS de oynuyorum. %75 ideal geldi bana, F1-F2 tuşlarını da yeri geldiğinde kullanıyorum, el alışkanlığını çok bozmak istemem, %60-65 boyutları bu nedenle eliyorum. slice75'in malzeme kalitesi vs. çok övülüyor, tuş sesleri de hoşuma gitti tok ses veriyor.