ATK A9 Ultra alınır mı?

Hmm hocam ben şimdi bir inceleme baktım scyoxların skatezler çöp galiba ben skatez her türlü alacağım o zaman A9 ultrada hangi skatez çıkmıştı? İkisi arasında 700 TL fark var skatezle 300TL falan olursa A9 almak daha mantıklı gibi.

A9'da stok PTFE Skatez geliyor takılı sanırım Tıger Ice skatez çünkü onlara çok benziyor kayması çok iyi. Onun yanında da yedek olarak kırmızı Obsidian skatez geliyor uzun süre Lamzu Thorn kullanırken Obsidian skatez ile kullandım hala daha arada Thorn'a geçince Obsidian skatezler takılıdır. Skatezleri kaliteli.

Obsidian skatez şu galiba?

Aynen beyaz PTFE olanlar takılı olarak geliyor. Senin attığındaki gibi kırmızı Obsidian skatezler yedek olarak geliyor. İnceleme yapmıştım aslında onun linkini paylaşayım bulup.

Aynen beyaz PTFE olanlar takılı olarak geliyor. Senin attığındaki gibi kırmızı Obsidian skatezler yedek olarak geliyor. İnceleme yapmıştım aslında onun linkini paylaşayım bulup.
Beklemedeyim hocam.

Beklemedeyim hocam.

Teşekkürler hocam.

Skatezlerinin rezalet olması dolayısıyla skatezle birlikte aradaki fark 300 TL'ye geliyor sadece 2 katı batarya olması bile A9 Ultra almak için yeterli gibi bu durumda. Siparişini akşam vereceğim çok sağ olun @GRKM DUMAN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…