Yazılım desteği falan nasıl hocam atk battleaxe pro gamepadim var yarısı çince yarısı ingilizce kesinlikle neyin ne olduğunu anlayacağın bir menü değil. Rawm de durum nasıl
Bir de hocam aerox 3 wireless bana biraz küçük geliyor superlightı da denemediğim için bu nasıl olur bilmiyorum bilgin varsa bu konuda da yardımcı olursan fazlasıyla memnun olurum
Bir de hocam aerox 3 wireless bana biraz küçük geliyor superlightı da denemediğim için bu nasıl olur bilmiyorum bilgin varsa bu konuda da yardımcı olursan fazlasıyla memnun olurum
açıkçası alırım bozulur elde kalır diye korkuyorum wraith destek sağlar mı bilemedim ondan çekiniyorum. Bu konu hakkında bir tecrübeniz veya bilginiz varsa çok memnun olurum
Açıkçası alırım bozulur elde kalır diye korkuyorum Wraith destek sağlar mı bilemedim ondan çekiniyorum. Bu konu hakkında bir tecrübeniz veya bilginiz varsa çok memnun olurum.
Hocam kullanıcı hatası olmadığı sürece Wraith iyi destek sağlıyor zaten. Outlet sayfasında hatalı ürünleri geri alıp, tamir edip satıyorlar gidip bakabilirsiniz. Leviathan zaten malzeme kalitesiyle inanılmaz şaşırtı beni. Taş gibi mouse yapmışlar. Kolay kolay bozamazsınız. İlk sorunuza gelecek olursak bütçeniz varsa değiştirmeniz taraftarıyım ben.
hocam superlight 2 aldım çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için. Mediamarkta indirim varmış 6 ya düşmüş 500 de benim indirim vardı o şekilde aldım.