ATK A9 vs VXE R1

Bütçe
1800

slm.ycl02

Hectopat
Daha fazla  
Aktif olarak AJ159 Apex kullanıyorum. Sensörde yavaşlama sorunu var ve bu nedenle faremi değiştirmek istiyorum.
Bütçeme uygun 2 adet mouse buldum. Bunlar arasında ATK A9 Plus kaplama ve kalite nedeniyle öneriliyor. VXE R1 ise Apex ile neredeyse birebir aynı Shape'e sahip.
Bunlar arasında seçim yapmam gerek ne önerirsiniz?
Apex'ten sonra A9 Plus gerçekten alışılabilir mi yoksa tanıdık bir sima deyip R1 mi seçmeliyim?
Oyunda palm oyun harici relaxed claw tutuyorum.

1771241345978.png

1771241359609.png

Tutuş şeklin ve el ölçün nedir?

Fotoğraf yükledim. Claw masaüstünde internette gezinirken rahat olduğum tutuş. Palm ise CS2 Valorant oynarken, oyun oynarken kullandığım tutuş.

Dosya Ekleri

• Masaüstünde.jpg
    Masaüstünde.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 25
  • cs-valo.jpg
    cs-valo.jpg
    298,9 KB · Görüntüleme: 25
  • cs-valoalt.jpg
    cs-valoalt.jpg
    105,1 KB · Görüntüleme: 22
  • masüstündealttan.jpg
    masüstündealttan.jpg
    147,3 KB · Görüntüleme: 19
Fotoğraf yükledim. Claw masaüstünde internette gezinirken rahat olduğum tutuş. Palm ise CS2 Valorant oynarken, oyun oynarken kullandığım tutuş.
Tutuş şeklin tam A9 serisine uygun. Aslında R1 de 3 tutuşu destekliyor ama palm tutuş şeklinde rahat edebilmen için orta yükseltinin yüksek olması lazım. Bende A9 Plus aldım ve bugün elime ulaştı. A9 Plus almanı öneririm.

Tutuş şeklin tam A9 serisine uygun. Aslında R1 de 3 tutuşu destekliyor ama palm tutuş şeklinde rahat edebilmen için orta yükseltinin yüksek olması lazım. Bende A9 Plus aldım ve bugün elime ulaştı. A9 Plus almanı öneririm.

Aslında sipariş ettim dün gece fakat aklımda hala soru işareti kaldığından konu açtım. Sence stok skatezi değiştireyim mi? Yıllardır hangi fareye geçersem geçeyim tiger ice dot takıyorum 8 tane. Bu yüzden fare ne olursa olsun aynı hisse, aynı kaymaya sahip oluyorum.

VXE serisi çok başarılı almışken VXE R1SE+ almanı öneririm. MCU hariç çoğu konu da başarılı batarya süresi malzeme kalitesi vs. çok iyi. Grape almanı öneririm ya da direkt stok yenilenmiş ise SC680 öneririm.

Aslında sipariş ettim dün gece fakat aklımda hala soru işareti kaldığından konu açtım. Sence stok skatezi değiştireyim mi? Yıllardır hangi fareye geçersem geçeyim tiger ice dot takıyorum 8 tane. Bu yüzden fare ne olursa olsun aynı hisse, aynı kaymaya sahip oluyorum.
Aslında gerek yok ama bütün farelerinde aynı skatezi kullandıysan kas hafızanın değişmemesi için değiştirmen daha mantıklı olur.

VXE serisi çok başarılı almışken VXE r1SE+ almanı öneririm. Mcu hariç çoğu konu da başarılı batarya süresi malzeme kalitesi vs. çok iyi. Grape almanı öneririm ya da direkt stok yenilenmiş ise SC680 öneririm.

SC680 stoğu yoktu. Ben aslında dün gece A9 Plus aldım hala hazırlama aşamasında fakat arada kaldım. İptal etme şansım hala bulunuyor. R1 yerine neden r1SE+ önerdiniz? Aradaki fark nedir? Tutuş şeklim yukarıda bulunuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı