ATK Battle Axe Pro mu Gamepower Force mu?

GoldenHXA

Hectopat
Daha fazla  
2300TL'ye ATK Battle Axe Pro sipariş ettim ve Gamepower Force gamepadi gördüm. 1300TL gibi bir fiyatı var ve bu kolu yapan ATK ile aynıymış sanırım. EasySMX X15 modeli ile bire birmiş şu an fiyatı 2700'lerde onunda. Şimdi sorum şu Battle Axe Pro ile Gamepower Force arası fark var mı? Hangisi daha iyi ve yol yakınken siparişi iptal edip Gamepower alınır mı?

Son düzenleme:
Eğer bütçen varsa ATK Battle Axe Pro rakipsiz. Alternatif Dpad seçeneği, mekanik tuşlar, alternatif joystick seçeneği ve 4 adet makro tuşu ve şarj istasyonu ile geliyor. Tabii ki hem tetik tuşlarında hem de Joystick'lerde Hall Effect var. Eğer bütçen yoksa Gamepower tercih edebilirsin ama ben bütçem varsa kesinlikle ATK alırdım.

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki sizce o fiyata alınır mı gamepower ? Yani sonrasında o fiyata o kalite kol bulunur mu bulunmazsa bir tane alıp yedek yapsam mı acaba diye düşünüyorum. Tabii belki'de gereksiz masraftır.

Yedek kol olarak alınabilir kâğıt üstünde fena bir gamepad değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…