Atk Battle Axe Pro vs 8BitDo Ultimate 2C mi

Thealtemur

Femtopat
Daha fazla  
Atk Battle Axe Pro ve 8BitDo Ultimate 2C arasında seçim yapmam gerekiyor. ATK'da şarj standı var, 8BitDo'da yok. Sizce neden ATK'yı almalıyım? Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Kanka 3kya kadar açığım Xbox Controller denedim blutethle oldugu için baglantı koptu begenmedim zaten.

Hocam madem bütçeniz var gizaladan Cyclone 2'yi alın geçin şu an PC'de alabileceğiniz en iyi kol.

Ben yurt dışından almıştım geçen elime ulaştı kalitesini çok hissettiriyor çok iyi bir gamepad.

Hocam madem bütçeniz var gizaladan Cyclone 2'yi alın geçin şu an PC'de alabileceğiniz en iyi kol.

Ben yurt dışından almıştım geçen elime ulaştı kalitesini çok hissettiriyor çok iyi bir gamepad.
atkdan ne farkı var sizce

Hocam tmr stick var Hall effecte göre daha iyi ve uzun ömürlü benim tercihim bütçeniz yetıyorken Cyclone 2 almamak delilik :d sponsor ol deseler olurum.
hocam yanlış anlamada bence o tmr stick için 1k daha vermek çokta mantıklı gelmiyor dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…