Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.223 Makaleler 3 Çözümler 4 21 Ağustos 2025 #11 Rises dedi: Ne tarz oyunlarda fark yaratır peki hocam. Genişletmek için tıkla... Fps ve yarış oyunlarında. Forza daha çok arcade diyebileceğim bir oyun olduğundan çok fark yaratmıyor
Rises dedi: Ne tarz oyunlarda fark yaratır peki hocam. Genişletmek için tıkla... Fps ve yarış oyunlarında. Forza daha çok arcade diyebileceğim bir oyun olduğundan çok fark yaratmıyor
Rises Picopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #12 Katipke dedi: FPS ve yarış oyunlarında. Forza daha çok arcade diyebileceğim bir oyun olduğundan çok fark yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bbw Aether da övülüyordu o nasıl sizce bilginiz var mı?
Katipke dedi: FPS ve yarış oyunlarında. Forza daha çok arcade diyebileceğim bir oyun olduğundan çok fark yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam bbw Aether da övülüyordu o nasıl sizce bilginiz var mı?
A Ahmettaha06 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #13 Hepinize çok teşekkür ederim. ATK Battle Axe Pro'yu aldım ve şu an çok memnunum.
Rises Picopat Katılım 12 Ocak 2025 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #14 Ahmettaha06 dedi: Hepinize çok teşekkür ederim. ATK Battle Axe Pro'yu aldım ve şu an çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Ahmettaha06 dedi: Hepinize çok teşekkür ederim. ATK Battle Axe Pro'yu aldım ve şu an çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
K Kloxys Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2025 #15 Ahmettaha06 dedi: Hepinize çok teşekkür ederim. ATK Battle Axe Pro'yu aldım ve şu an çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazdan hala memnun musunuz bir sıkıntısı falan var mıdır?
Ahmettaha06 dedi: Hepinize çok teşekkür ederim. ATK Battle Axe Pro'yu aldım ve şu an çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam cihazdan hala memnun musunuz bir sıkıntısı falan var mıdır?
A Ahmettaha06 Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2025 #16 Kloxys dedi: Hocam cihazdan hala memnun musunuz bir sıkıntısı falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Alalı bayağı oldu hocam ve evet gayet memnunum. Hiçbir sıkıntısı yok. Silksong'u bu kolla bitirdim ve çok güzel bir şekilde oynattı.
Kloxys dedi: Hocam cihazdan hala memnun musunuz bir sıkıntısı falan var mıdır? Genişletmek için tıkla... Alalı bayağı oldu hocam ve evet gayet memnunum. Hiçbir sıkıntısı yok. Silksong'u bu kolla bitirdim ve çok güzel bir şekilde oynattı.