Merhaba gece bu ürünü sipariş ettim iyi midir yanında 8K dongle hediyesi de geliyor ATK Blazing Sky F1 Pro Max wraithesports.com

Evet güzel bir model. Lakin kalite kontrol olarak iyi olan bir marka değil.
Sıkıntı çıkarsa olabilecek sorunlar;
Bilinen sıkıntılar bunlar. Lakin tüm ürünlerde yok bu sıkıntı tabii ki.
- Kablo kaynaklı dongle kopma sorunu.
- Kasa çıtırdama sesi (kullanıma engel değil)
- Farenin altındaki dongle kapağının tam oturmaması.

hocam hayırlı olsun bende aldım bağlantı sorunları falan yaşanıyomuş o beni baya tedirgin ettiMerhaba gece bu ürünü sipariş ettim iyi midir yanında 8K dongle hediyesi de geliyor ATK Blazing Sky F1 Pro Max wraithesports.com
Eki Görüntüle 2292713
Hocam hayırlı olsun bende aldım bağlantı sorunları falan yaşanıyormuş o beni bayağı tedirgin etti.
İnşallah bir şey olmaz
Hocam Dareu A950 Pro hakkında bilginiz var mı? Pbt malzemesi varmış clicklerde. Bu ATK modelinden daha kalitelidir malzeme olarak diye düşünüyorum. Biliyorum sensör olarak eski sensör fakat benim için fark yaratacak bir şey değil.Evet güzel bir model. Lakin kalite kontrol olarak iyi olan bir marka değil.
Sıkıntı çıkarsa olabilecek sorunlar;
Bilinen sıkıntılar bunlar. Lakin tüm ürünlerde yok bu sıkıntı tabii ki.
- Kablo kaynaklı dongle kopma sorunu.
- Kasa çıtırdama sesi (kullanıma engel değil)
- Farenin altındaki dongle kapağının tam oturmaması.
Ben de bugün siparişini verdim. Kimi incelemelerde gıcırtı sorunundan bahsetmişler kimisi özellikle videoda test edip sorun olmadığını gösteriyor. Şans işi sanırım. Kopma sorununu okumuştum. Güncellemeden sonra düzelmişti gördüklerim. Güle güle kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.