Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.134 Çözümler 12 Yer Rize 30 Ağustos 2024 #11 arfyilmaz dedi: Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, evet hatalı ürün gelmediği sürece sorun olmuyor ya bir de web yazılımı var zaten dongleyi program indirmeden bağlıyoruz oradan güncellemeleri yapınca vb temiz çalışır bahsettiğin sorunları yaşamadım ama ben. AhmetAk12 dedi: Acaba Katana Superlight kalitesine yakın bir mouse mu yoksa daha kötü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam bu yeni aldığımız daha iyi senin kullandığından alacaksan kampanya bitmeden al ki 8k dongle de gelsin yanında mis. Son düzenleme: 30 Ağustos 2024
arfyilmaz dedi: Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, evet hatalı ürün gelmediği sürece sorun olmuyor ya bir de web yazılımı var zaten dongleyi program indirmeden bağlıyoruz oradan güncellemeleri yapınca vb temiz çalışır bahsettiğin sorunları yaşamadım ama ben. AhmetAk12 dedi: Acaba Katana Superlight kalitesine yakın bir mouse mu yoksa daha kötü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam bu yeni aldığımız daha iyi senin kullandığından alacaksan kampanya bitmeden al ki 8k dongle de gelsin yanında mis.