Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Şu farenin Ultimate modelini sipariş geçmeyi düşünüyorum. Wireless, 3950 ulta sensör ve 8000 Hertz. Siz ne dersiniz daha iyisi var mı? Bu arada el büyüklüğüm 18x9 cm ve relax claw tutuyorum.
Hocam alt kısımda 3 modelin de karşılaştırması varmış şimdi fark ettim. F1 Pro Max daha mantıklı geldi çünkü 500 mAh pil kapasitesi var diğerlerinin ise 250 mah. Siz ne dersiniz? Bunu alsam daha iyi olmaz mı?
Tamamdır Pro Max sipariş geçeceğim o halde fakat son bir sorum var size. Konudan bağımsız olarak siz de bu fareyi öneriyor musunuz yoksa başka öneriniz varsa dikkate alacağım. El büyüklüğümü de göz önünde bulundurursanız sevinirim.
X1'in büyüklüğü biraz korkuttu beni açıkçası. Bugüne kadar genellikle en fazla 124 mm fare kullandım. Küçük farelere alışkınım ama diğer arkadaşlar da fikir verirse ona göre sipariş geçeyim.
X1'in büyüklüğü biraz korkuttu beni açıkçası. Bugüne kadar genellikle en fazla 124 mm fare kullandım. Küçük farelere alışkınım ama diğer arkadaşlar da fikir verirse ona göre sipariş geçeyim.
Bende F1 Pro var ve günde ortalama 5-6 saat kullanıyorum haftada 1 kez şarj etmem yeterli oluyor kullanım olarak genelde 2 k da kullanıyorum sorun varsa alabilirim.
Evet viper v3 pro alacaktım fakat hem Büyük olması hem de 8000 TL olması dolayısıyla alasım gelmiyor açıkçası. Daha önceleri g102 kullandım , 117 mm falandı o. Yani Max 120 mm fare kullandım bugüne kadar. Siz neden x1 önerdiniz ?
Bende F1 Pro var ve günde ortalama 5-6 saat kullanıyorum haftada 1 kez şarj etmem yeterli oluyor kullanım olarak genelde 2 k da kullanıyorum sorun varsa alabilirim.