ATK Blazing Sky F1 vs Logitech G PRO X Superlight 2

Sora alırsan claw tutacaksın. DeathAdder serisi palm için.

Şu an kullandığım fare Zowie EC1, sanırım bu da palm için ergo bir fare ama ben sanırım hibrit şekilde kullanıyorum tam palm tutuş yapmıyorum, muhtemelen Zowie'ye benzediği için tutuş sıkıntısı yaşamıyacağım.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler, ama şu fareyi almaya karar verdim.

Sebebi fiyatı 2bin liraya 8K polling 750 IPS 70G ivme 59 gram ağırlığı var, tek sorun kablolu oda şimdilik önemli değil. Kablosuzların fiyatı normale inerse değiştirim.

@464250

Hocam sora filan küçük gelir bana 20cm el var.
para önemli değildi hani kablolu mouse a yönelmeniz ilginç 😂

Para önemli değildi hani kablolu mouse a yönelmeniz ilginç 😂

Hocam Razer Viper V3 Pro fareyi almayı kafaya koymuştum, sonra G PRO X2 DeX almak istedim özellikleri tüm farelerden yüksek olduğu için ve kalitesinin normal x2 lere göre daha iyi olduğunu öğrendiğim için, sonra onunda Hero 2 sensörünün overclocklanmış versiyon gibi bir şey olduğunu öğrendim ondanda vazgeçtim. Sonra Viper V3 Pro ile Razer DeathAdder V3 ile sensörlerinin aynı olduğunu öğrendim. 8K polling 750IPS 70G ivme gibi.
Diğer ATK, sora gibi farelerde hem küçük hem de kalite gibi sorunları görünce böyle bir kararla deathhadder almaya karar verdim. Hep kablolu fare kullandım sorun olacağını sanmam. Aradaki fiyat farklarına değecek bir şey bulabilseydim onu yine de alırdım.

G PRO'ya o kadar para vermeye değmez gerçekten aynı özellikleri daha ucuza sunan fareler var attığınız ATK blazing sky F1 bile daha güzeldir. Bu G PRO çok popülerleşti alanlar shape veya kullanan e-sporcuları görüp özenipte alıyorlar hiç gerek yok bence.
atk f1ler kronik diye biliyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı