ATK blazing sky F1 Wireless mouse alınır mı?

Zombeyi

Hectopat
Daha fazla  
ATK blazing sky F1 Pro Wireless mouse ile problem yaşayan var mı?

Bu farede karar kıldım ama bağlantı kopma sorunları yaşayanlar varmış ama işlemci kaynaklı olduğunu söylüyorlar.
8000Hz kullanabilmek için sistem özellikleri de önemliymiş. Benim sistem özelliklerim yetiyor diye düşünüyorum ama kronik sorunlu mu çözemedim.

Ryzen 9 7950x3D - X670E Tomahawk - 32 GB 6000MHz RAM var.

8KHz mouse kullanmaya gerek yok. Evet Çinli üreticilerin mouselarında firmware kaynaklı sorunlar oluyor yüksek Hz'lerde zaten oyunlar da garipsiyor biraz bunu. 2K-4K ideal. 8KHz'den maksimum yararlanabilmen için 520FPS ve 520Hz monitöre ihtiyacın var. Keza 4K için de 360Hz ve FPS. Farklar da minimal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8KHz mouse kullanmaya gerek yok. Evet Çinli üreticilerin mouselarında firmware kaynaklı sorunlar oluyor yüksek Hz'lerde zaten oyunlar da garipsiyor biraz bunu. 2K-4K ideal. 8KHz'den maksimum yararlanabilmen için 520FPS ve 520Hz monitöre ihtiyacın var. Keza 4K için de 360Hz ve FPS. Farklar da minimal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2600 bandında ne alabilirim sensörü iyi fps oyunları için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı