ATK blazing sky X1 Ultra alınır mı?

PatatesEnes

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7840HS/RTX 4060(mobile)/16 GB DDR5 RAM/ 512 GB m2 ssd
Birkaç kişinin kopma sorunlarından ve baş parmağa gelen yerin malzeme kalitesinin düşük olduğundan bahsetmişti uzun süre kullanıp bu ve başka can sıkan sorunları yaşayanlar yardımcı olursa sevinirim.

fare bu.

ben sipariş ettim. kağıt üzerinde ürün gayet iyi ama senin dediğin sorunları da sipariş etmemden 5 dakika sonra duydum. ürün geldiğinde göreceğiz sorunu var mı yok mu diye. istersen sana geri dönüş yapabilirim ürün geldiğinde. umarım bir sorunla karşılaşmam çünkü ürünün boyutu ve özellikleri tam istediğim şekilde.

Birkaç kişinin kopma sorunlarından ve baş parmağa gelen yerin malzeme kalitesinin düşük olduğundan bahsetmişti uzun süre kullanıp bu ve başka can sıkan sorunları yaşayanlar yardımcı olursa sevinirim.

fare bu.
Selam dostum bende X1 Ultra kullanıyorum.Mouse yi yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum mousede şuanda hiçbir sorun yaşamadım.8K ayarında kullanıyorum ve ayıptır söylemesi günde 3-4,5 saat Valorant oynuyorum.Mouse bir kere banamısın demedi.Şarjıda bayağı bir gidiyor Aula F75 klavyem var klavyeninki hızlı bitiyor mouseninki yinede bitmiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı