ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse alınır mı?

Kral nasıl beğendin mi X1'i? Bende almayı düşünüyorum bir tavsiyeni alayım. İyi ve kötü yanları nelerdir?

Eğer hala almadıysan ben söyleyeyim mouse oldukça kaliteli malzemesi olsun sensörü olsun yaklaşık 5 aydır falan kullanıyorum bir problem görmedim şimdiye kadar görünüş ve boyut olarak da Razer Viper v3'ün birebir aynısı başta biri demiş dengesiz diye şarjına öyle bir şey göremedim şarjı 2-3 gün gidiyor şarja taktığındada 10 dakikada falan maxlanıyor süper bir şey almak istiyorsan düşünmene gerek bile yok.

İnceden ben de faydalanayım biraz. G502 Hero kullanıyorum. X1 mi F1 mi daha ideal olur boyut açıısndan bu verdiğim bilgi ile kıyaslarsak?

İnceden ben de faydalanayım biraz. G502 Hero kullanıyorum. X1 mi F1 mi daha ideal olur boyut açıısndan bu verdiğim bilgi ile kıyaslarsak?

X1'in boyutu ve görünüşü birebir Razer V3 onun ile karşılaştırabilirsin. Düzenliyorum direkt kendisiyle o fareyi karşılaştırabilirsin buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…