ATK Blazing Sky Z1 Pro Max vs Razer DeathAdder V3

gomeroS

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller. Dün mouse önerisi için konu açmıştım şimdi ise iki mouse arasında kaldım. Ve yardım istiyorum. Güncel olarak Razer DeathAdder Essential kullanıyorum ve tam elime göre bir mouse. ATK Blazing Sky Z1 Pro Max'e tam karar kılmıştım ki aklımı DeathAdder V3 çeldi. Araştırdığım kadarıyla sanırım PixArt 3950 ve Razer Focus Pro 30K aynı sensörler. Masaüstü setupta sabit olarak kullanacağım. Sizce Wireless olan ATK'yı mı tercih etmeliyim yoksa kablolu olsun Razer mi olsun demeliyim? Şimdiden teşekkürler.

Ben olsam net Z1 alırdım hayatta kablolu mouse kullanmam şahsen ki Razer scroll kronik sorunlu resmen aldıktan iki gün sonra scroll de gidebilir ben kararımı Z1'den yana kullanırdım.

Dav3 gereksiz pahalı olmasının yanında scroll sorunu olması daha da kötü yapıyor.

Razer'ların kronik sorunu scroll zaten. İkisiniden birisini tercih edecekseniz ATK tercih edin. Ancak bütçenizi söylerseniz daha yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…