ATK Blazing sky Z1 Pro Max Wireless mouse alınır mı?

Bütçe
3000

Judele

Picopat
Daha çok palm grip tutuyorum elim orta-büyük. Şu anki farem Razer DeathAdder V2 ergo. Bunun dışında 3K civarı önerdiğiniz başka bir fare var mıdır?

Bu daha iyi olur.

Daha çok palm grip tutuyorum elim orta-büyük. Şu anki farem Razer DeathAdder V2 ergo. Bunun dışında 3K civarı önerdiğiniz başka bir fare var mıdır?

3K bandında sanırım Z1 Pro Max'e yakın olan bir fare yok (palm ve ergo için). 3950 sensör ve 500mAh bataryası çok daha iyi akranlarına göre ki 8K Hz desteği de bulunmakta. Tabii sensör iyise alınır veya Hz yüksekse alınır gibi bir şey yok sensör muhabbetleri fazla para vermek için var diğer markalarda tamamen şişirme, balon markalar. Pro ligde kullanıldıklarına bakma rezaletler. Bence tek önemli olan shape, ağırlık ve batarya muhabbeti geri kalan sensör cart curt çoğu markada bulunuyor. Lod değeri ise 2 ile 0.7 arasında ayarlarıyor ayrıca mouse ayarları için yazılım indirmeye gerek olmadan web üzerinden ayarlanabiliyor. Ben fareyi aldım. Evden uzakta olduğum için 10 gün sonra kutusunu açacağım. Açtığım zaman burayı güncellerim.

Bu mouse yanında bir de dongle alınması gerekiyor. 3K civarı istemiş ama dongle ile birlikte 4.3 4.5k arasına denk geliyor.

Dongle yanında gelmiyormuş yeni öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…