ATK Dragonfly A9 alınır mı?

Bütçe
1500

toprakkorkoc

Hectopat
Daha fazla  
ATK Dragonfly A9 veya A9 Plus o gördüm bazı yerlerde çok iyi; bazı yerlerde çok Ultra oyuncu değilsen almaya gerek yok deniyor.
Dareu A950GM önerildi; ayrıyeten ATK G3 Pro da aklıma geliyor, yardımcı olur musunuz? Bu arada bütçemi biraz geçebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Bütçeyi zorlamak istemezseniz A950GM de güzel bir seçenek.

Plus'la normali arasında ne kadar fark var.
Switch modeli değişiyor, batarya boyutu artıyor ve en önemlisi plus modelinde kaplama var.

Kaplamalı mouse ile kaplamasızı yan yana kullanınca aradaki farkı çok daha iyi anlıyorsun. Kaplamasız çok daha kaygan ve elin terlediği zamanlar biraz rahatsız edebiliyor.

Kaplamalı olan eli çok iyi tutuyor ve kayma çok az oluyor ama biraz kir tutuyor. Tabi nemli bir bezle silince direkt geçtiği için ben takılmıyorum.

Switch modeli değişiyor, batarya boyutu artıyor ve en önemlisi Plus modelinde kaplama var.

Kaplamalı mouse ile kaplamasızı yan yana kullanınca aradaki farkı çok daha iyi anlıyorsun. Kaplamasız çok daha kaygan ve elin terlediği zamanlar biraz rahatsız edebiliyor.

Kaplamalı olan eli çok iyi tutuyor ve kayma çok az oluyor ama biraz kir tutuyor. Tabii nemli bir bezle silince direkt geçtiği için ben takılmıyorum.

A9 Plus alacağım sağ ol ama Wraith iade almıyormuş bir sıkıntı olursa mouse da ne yapacağım.

A9 Plus alacağım sağ ol ama Wraith iade almıyormuş bir sıkıntı olursa mouse da ne yapacağım.
İade almıyor kısmı şöyle; keyfi iade almıyor. Yani sen ürünün kutusunu açtın, üründe sorun yok ama ben beğenmedim iade etmek istiyorum diyemiyorsun. Ama üründe bir üretim hatası/sorun varsa ürünü servise yolluyorsun, serviste inceleyip sana sonuca göre dönüş yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı