ATK Dragonfly A9 Plus alınır mı?

Benitaaaa

Hectopat
Daha fazla  
Bu mouse'u almayı düşünüyorum fakat aklımı kurcalayan bir şey var, o da bağlantısı. NearLink teknolojisi ile bağlandığı yazıyor, 2.4G'den farklı sanırım. Sizce bir sorun çıkar mı? İlk çıktığı zamanlarda sorun yaşayanlar olmuş ama güncel olarak bir sorun yaşayan görmedim. 2.4G'den iyi midir yoksa eşit düzeyde bir teknoloji mi? Bir de sadece bağlantı olarak söylüyorum, diğer özellikler için değil, ona göre cevap verirseniz sevinirim. Sizce A9 Plus mı almalıyım yoksa A9 Pro'nun stoklara gelmesini mi beklemeliyim 2.4G için? Tabii ki özellik olarak Pro daha iyi ama bağlantı olarak soruyorum şu anda. Teşekkürler.

bağlantı seçeneklerinde Nearlink yazıyor

fakat pro modelinde

Bu da bağlantı çeşidi olarak geçiyor. Huawei mcusu ve bağlantı teknolojisi olarak kullanıma sunmuşlar. o yüzden takılma vs yapar mı acaba diye düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu da bağlantı çeşidi olarak geçiyor Huawei mcusu ve bağlantı teknolojisi olarak kullanıma sunmuşlar o yüzden takılma vs yapar mı acaba diye düşündüm.

Vallahi hocam ben ilk defa öyle bir şeyi senden duydum, öyle bir şey de yok diye biliyorum. Ürün hakkında konuşabilirim. İlk çıktığı zamanlar sorunlar yaşanıyordu, fakat yazılım güncellemesi ile bunların düzeltildikleri söyleniyor.

teşekkür ederim bu saatte fikrini sunduğun için başka fikirleri olan olursa yazabilirse sevinirim.

Realtek mcu kullanıyormuş önerdiğin mouse hiç duymamıştım ama biraz açıklayabilir misin sana zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…