ATK Dragonfly A9 Plus alınır mı?

1K Hz kullanım için 8K verip verememesi önemli mi ki.

1000 Hz ikisi de verebiliyor zaten rahatça. Buradaki konu verimlilik ve entegrasyon. Hisilicon'un potansiyeli varsa bile ATK çok guzel bicimde harcıyor. Mimarileri bile yakın Mcu'lar yoksa hatta yanlış hatirlamiyorsam ayni CPU'yu limitli sekilde kullanıyor BK3633 ki buna ragmen daha stabil. Nearlink teknolojisi hala oturmadı mouselarda.

Peki sence Huano ıce berry pink dot ile Omron optic switch arasında çok büyük bir fark var mıdır?

Optic hem az da olsa daha hızlıdır hem de çift tıklama riski yok, güncel mekanik switchlerde de bu risk minimuma indi tabii. Optic varken mekaniğin ismini gecirmem yine de belli bi bütçeden sonra.

Beken limitli olduğu için daha az güç harcıyor ve buna rağmen daha stabil. A9'un uzun kullanım testide hala olmadığı için vadettiği pil ömrünü verebiliyor mu onu da bilmiyoruz.

teşekkür ederim bilgiler için hocam. peki mousepadlerden anlıyor musunuz?

Beken limitli olduğu için daha az güç harcıyor ve buna rağmen saha stabil. A9'un uzun kullanım testide hala olmadığı için vadettiği pil ömrünü verebiliyor mu onu da bilmiyoruz.

Uzun kullanım testi yoksa, pil ömrünü bilmiyorsak. Nasıl verimliliği çöp diyorsun.

teşekkür ederim bilgiler için hocam. peki mousepadlerden anlıyor musunuz?

Yeterince bilgim var diyelim, öneri verebilirim rahatça.

Uzun kullanım testi yoksa, pil ömrünü bilmiyorsak. Nasıl verimliliği çöp diyorsun.

CPU olarak haddinden fazla güç çeken bir MCU çünkü, kesinlikle verdiğini düşünmüyorum vadettiği süreleri. Beken aynı CPU'yu tekrar diyorum limitli kullanıyor ki limite rağmende daha stabil.

açıkçası pil ömrü aşırı kötü değilse çok önemli değil çünkü günde 1-2 saat kullanıyorum o yüzden ben de her türlü uzun gidiyor mouselar. önemli olan sabit 1k vermesi ve sensörün takılma/atlama yapmaması. temel beklentilerim var.
mousepad için de masayı ders çalışmak vs için de kullandığımdan daha derli toplu durması açısından masa boyu mousepad almak istiyorum. klassegear pro ve kensei arasında kaldım. klassegear pro 90x40 modelini zaten biliyorsunuzdur Klasse Pro - 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Paradox Siyah, 90x40 cm) : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu da kensei linki Kensei Japan Wave 90x40 Gaming Mousepad kensei daha kaliteli deniyor ama altta speed yazmışlar ben ise speed hiç kullanmadım birkaç sene önce aldığım dümdüz mousepadi kullanıyorum. 1600dpi kullanan biriyim, sizce hangisi daha mantıklı?

Kensei biraz belirsiz, yeni bir ürün ama kötü olduğunu düsünmüyorum. Masa boy istiyorsan buna bakabilirsin. Taban ve yüzey olarak Klasse'den daha iyi.

Ayrıca Klasse ve Wraith Deskmat'ta speede yönelik. Daha control bir pad arıyorsanız buna bakabilirsiniz.

Mouse konusuna gelirsek dedigim gibi hem Nearlink teknolojisi tam oturmadigi, hem eskisi kadar olmasada sorun yasayanlar oldugu ve MCU olarak verimsiz kaldığı için A9/A9 Plus hala daha önermiyorum. Malzeme kaliteside rakiplerinden vasat. Ayni fiyatlarda SC680, 2700/3000 bandina cikiyorsanızda A7 Ultra ve RAWM mouselar varken A9'un adını ağzıma almam.

peki speed mousepad çok mu kontrolsüzdür? dediğim gibi hiç kullanmadım o yüzden kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…