ATK Dragonfly A9 Plus vs Aula SC680

Bütçe
1500
Kupon elektronik ürünlerde geçmiyormuş :/ Aula sc680 aldım hocam ben bu mouse u 1K diye biliyordum driverında 8K ayarı da var. Driver ını yanlış indirmiş olma ihtimalim var mıdır?

Kupon elektronik ürünlerde geçmiyormuş :/ Aula SC680 aldım hocam ben bu fareyi 1K diye biliyordum driverında 8K ayarı da var. Driverını yanlış indirmiş olma ihtimalim var mıdır?

1K hocam mouse, 8K Hz'ye almayı deneyin olmaz büyük ihtimal.

1K hocam mouse, 8K Hz'ye almayı deneyin olmaz büyük ihtimal.
Test edebileceğim bi site vs var mı? 8K ya çekince sadece biraz daha ağırlaşıyor imleç haraketi. Pazarlama stratejisi galiba bu mcu 8k desteklemiyordu zaten.

Test edebileceğim bir site vs var mı? 8K ya çekince sadece biraz daha ağırlaşıyor imleç hareketi. Pazarlama stratejisi galiba bu mcu 8K desteklemiyordu zaten.

Mcuya 8K koyarlar ama kaldırmaz hocam, Razer'in polling rate test uygulaması vardı onu indirip kontrol edin.

Mcuya 8K koyarlar ama kaldırmaz hocam, Razer'in polling rate test uygulaması vardı onu indirip kontrol edin.
8k değeri veriyor eyvallah da stabil değil malesef. 8k çekince ortalama 5500 - 7800 arası bir değer veriyor. 4K da da sabit 3500. En iyisi 1K dan devam etmek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı