ATK Dragonfly A9 Pro Wireless mouse alınır mı?

Kronik sorunlu demek yanlış olur.
Donanım olarak A5 Ultra daha iyi dediğin gibi ATK A9 yeni bir mouse biraz sorunlu bir model.

Ben ATK A9 Ultra modelini kullanıyorum. Yeni çıkan 3.00 Firmware güncellemeleri ile sol tık basma sorunları düzeldi. Yapılması gereken MS ayarları var 4-8-12 ya da 20 olması gerekiyor. Wraith ekibinin söylediği MS ayarları yanlış. Sorunlar güncelleme ile düzelir. Yeni çıkan bir model ben şahsen çok beğendim.

Ben ATK A9 Ultra modelini kullanıyorum. Yeni çıkan 3.00 Firmware güncellemeleri ile sol tık basma sorunları düzeldi. Yapılması gereken ms ayarları var 4-8-12 ya da 20 olması gerekiyor. Wraith ekibinin söylediği ms ayarları yanlış. Sorunlar güncelleme ile düzelir. Yeni çıkan bir model ben şahsen çok beğendim.

A9 Ultra diğer hepsinden daha iyi ve donanım olarak bilinen bileşenler var içinde zaten fakat A9, A9 Plus ve A9 Pro'nun içindeki donanımlar yeni teknoloji olduğu için zamana ihtiyaçları vardı.

A9 ve A9 Plus yeni teknoloji nearlink galiba A9 Pro ve Ultra ise klasik 2.4 GHz ile geliyor diye biliyorum tercih edilecekse 2.4 GHz daha mantıklı galiba.

Ben ATK A9 Ultra modelini kullanıyorum. Yeni çıkan 3.00 Firmware güncellemeleri ile sol tık basma sorunları düzeldi. Yapılması gereken ms ayarları var 4-8-12 ya da 20 olması gerekiyor. Wraith ekibinin söylediği ms ayarları yanlış. Sorunlar güncelleme ile düzelir. Yeni çıkan bir model ben şahsen çok beğendim.

A9 Ultra diğer hepsinden daha iyi ve donanım olarak bilinen bileşenler var içinde zaten fakat A9, A9 Plus ve A9 Pro'nun içindeki donanımlar yeni teknoloji olduğu için zamana ihtiyaçları vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı