Yuiis Decipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 8 Haziran 2025 #11 pqfeek dedi: Anladım, zaten 4 k Hz bana fazla şurada 125 Hz'lik fareden 1K Hz'lik fareye geçeceğim anlicağınuz çağ atlicam Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden.
pqfeek dedi: Anladım, zaten 4 k Hz bana fazla şurada 125 Hz'lik fareden 1K Hz'lik fareye geçeceğim anlicağınuz çağ atlicam Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden.
P pqfeek Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #12 Yuiis dedi: Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Sağ olun tüm fikirleriniz için Yuiis dedi: Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... kanki ben bunu dün aldım ama sence tahmini ne zaman gelir Son düzenleme: 10 Haziran 2025
Yuiis dedi: Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... Sağ olun tüm fikirleriniz için Yuiis dedi: Hayırlı olsun şimdiden. Genişletmek için tıkla... kanki ben bunu dün aldım ama sence tahmini ne zaman gelir
Yuiis Decipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Haziran 2025 #13 pqfeek dedi: kanki ben bunu dün aldım ama sence tahmini ne zaman gelir Genişletmek için tıkla... Bugün yada yarın kargoya verilir, kargo da tahmini 1-2 gün sürer. Muhtemelen cuma günü gelir hocam.
pqfeek dedi: kanki ben bunu dün aldım ama sence tahmini ne zaman gelir Genişletmek için tıkla... Bugün yada yarın kargoya verilir, kargo da tahmini 1-2 gün sürer. Muhtemelen cuma günü gelir hocam.
P pqfeek Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2025 #14 Yuiis dedi: Bugün yada yarın kargoya verilir, kargo da tahmini 1-2 gün sürer. Muhtemelen cuma günü gelir hocam. Genişletmek için tıkla... daha erken bi zamanda gelme ihtimali varmı
Yuiis dedi: Bugün yada yarın kargoya verilir, kargo da tahmini 1-2 gün sürer. Muhtemelen cuma günü gelir hocam. Genişletmek için tıkla... daha erken bi zamanda gelme ihtimali varmı
Yuiis Decipat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 10 Haziran 2025 #15 pqfeek dedi: daha erken bi zamanda gelme ihtimali varmı Genişletmek için tıkla... Valla bilemiyorum hocam, kargo şirketine bağlı çünkü.
pqfeek dedi: daha erken bi zamanda gelme ihtimali varmı Genişletmek için tıkla... Valla bilemiyorum hocam, kargo şirketine bağlı çünkü.