ATK Dragonfly A9 Ultra vs Scyrox V6

memos07

Centipat
Daha fazla  
ATK Dragonfly A9 Ultra ve Scyrox V6 arasında kaldım. İlk başta G PRO X Superlight 2 veya Viper V3 Pro düşünmüştüm ama ATK ve Scyrox'da fiyatlarına göre bayağı kaliteliymiş sanırım. A9 Ultra ve Scyrox V6 arasından hangisini önerirsiniz? Veya başka bir mouse onların fiyatlarında.

Son düzenleyen: Moderatör:
ATK Dragonfly A9 Ultra ve Scyrox V6 arasında kaldım. İlk başta G PRO X Superlight 2 veya Viper V3 Pro düşünmüştüm ama ATK ve Scyrox'da fiyatlarına göre bayağı kaliteliymiş sanırım. A9 Ultra ve Scyrox V6 arasından hangisini önerirsiniz? Veya başka bir mouse onların fiyatlarında.
Bende bu sorunun cevabını arıyorum 😃

A9 ultra nispeten yeni bir model. Scyrox ise forumda baya kullanan var. Tabii a9u daha çok beğendiyseniz orası ayrı.

Viper V3 Pro almayın kesinlikle bir kuruşunu haketmeyen bir mouse. Scyrox V6 ve A9 Ultra arasında farklar sensörün ismi, 250mAh batarya büyüklüğü, 13 gram ağırlık farkı. Şekiller de birbirine çok benzer. Aynı MCU, aynı sensör. İçinize sineni alın hocam.

Viper V3 Pro almayın kesinlikle bir kuruşunu hak etmeyen bir mouse. Scyrox V6 ve A9 Ultra arasında farklar sensörün ismi, 250mAh batarya büyüklüğü, 13 gram ağırlık farkı. Şekiller de birbirine çok benzer. Aynı mcu, aynı sensör. İçinize sineni alın hocam.

Hocam böyle detaylı incelemesini bulamadım var mı A9 Ultranın acaba?

Viper V3 Pro almayın kesinlikle bir kuruşunu hak etmeyen bir mouse. Scyrox V6 ve A9 Ultra arasında farklar sensörün ismi, 250mAh batarya büyüklüğü, 13 gram ağırlık farkı. Şekiller de birbirine çok benzer. Aynı MCU, aynı sensör. İçinize sineni alın hocam.

G PRO X Superlight 2'ye bayağı benzemesinden dolayı A9 Ultra sipariş ettim birkaç gün önce umarım üzmez. Viper V3 Pro için neden öyle dediniz?

G PRO X Superlight 2'ye bayağı benzemesinden dolayı A9 Ultra sipariş ettim birkaç gün önce umarım üzmez. Viper V3 Pro için neden öyle dediniz?

Öncelikle güle güle kullanın hocam. Razer konusunda da hem Viper V3 Pro hem de Deathadder V3 Pro kullandım. Şekil olarak elime hala DAV3 Pro'dan daha iyi uyan bir mouse bulamadım fakat malzeme yapıları inanılmaz kötü. Üzerine birazcık baskı uyguladığınızda deli gibi gıcırdıyordu. İlk başta rahatsız etmese de bir süre sonra çıldırtıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı