ATK Dragonfly A9 Ultra vs VXE R1 Pro

3-3.5 Civarlarına çıkabilirim hocam daha iyisi varsa.
ATK A9 Ultra alabilirsin güzel ürün. Kaplaması iyi kötü değil. Sadece birebir o buz hissiyatı var diyemem ama kaplaması baya sağlam.

Ayrıca herhangi bir forumda sorarsan sor MCHOSE A7 yerine ATK A9 daha iyi deniyor. Zaten Darmoshark M3 serisi ve L7 ile kıyaslanabilecek ürünler bile değiller. Tarza göre Scyrox olabilir ama Scyrox'lar bana fazla ufak geliyor.

Scyrox V6 ve ATK A9 Ultra arasında kaldım. Fiyatları çok benzer. Hangisi daha mantıklı olur?

Hocam tam olarak anlamadım L7 ve M3 serisi A9'dan daha mı iyi kalite konusunda?
Darmoshark aktif olarak elimde var arkadaşımdan rica ettim birkaç günlüğüne M3 Max Pro versiyonunu sizce A9 Ultra'nın kaplama kalitesi daha mı iyidir?

İkisi arasından A9 Ultra elde daha iyi bir hissiyat veriyor. Hem sağlamlık hem kaplama hem de Click Kalitesi açısından.

Zaten malzeme kalitesi olarak bir sorun yok A9 serisinde. Bazı insanlar sorun yaşamış ama sorun yaşayanlar da gördüğüm kadarıyla A9 veya Plus versiyonunu alanlarda. Ultra olan klasik Nordic MCU kombosu daha önce 500 kez kullandılar zaten Ultra versiyonunu alıp sorun yaşayan pek görmedim.

A9 serisi kalite olarak L7 ve M3'ten daha iyi.

Dosya Ekleri

• 1748839109051.jpeg
    201,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…