ATK Dragonfly A9 Ultra vs VXE R1 Pro

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim son bir sorum olacak GPX kullandıysanız A9 Ultra ile hissiyatı yakın mı malzeme kalitesi olarak?

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim son bir sorum olacak GPX kullandıysanız A9 Ultra ile hissiyatı yakın mı malzeme kalitesi olarak?

GPX kullandım diyemem ama daha önce 1-2 deneme fırsatım olmuştu. Bu biraz daha GPX'e nazaran Soft hissettiriyor yumuşak hissettiriyor kaplaması ama benziyor ele alınca bayağı GPX hissiyatı alıyorsun.

GPX kullandım diyemem ama daha önce 1-2 deneme fırsatım olmuştu. Bu biraz daha GPX'e nazaran Soft hissettiriyor yumuşak hissettiriyor kaplaması ama benziyor ele alınca bayağı GPX hissiyatı alıyorsun.
Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için A9 Ultra alacağım sanırım güzel bir model çıkmazsa yakın süre içinde.

Tamamdır hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için A9 Ultra alacağım sanırım güzel bir model çıkmazsa yakın süre içinde.
Ben olsam Scyrox V6 tercih ederdim aldıysan hayırlı olsun

Ben olsam Scyrox V6 tercih ederdim aldıysan hayırlı olsun
Hocam scroll tasarımını hiç beğenmiyorum elimde baktığımda hoş duran bir mouse almayı düşündüğüm için A9 Ultra alacağım fakat beyazında stok kalmamış yenilendiği zaman alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…