ATK Dragonfly A9 ve HyperX Haste için mouse pad önerisi

Mehmetkayice

Centipat
Daha fazla  
Profesyonel olarak Valorant ve CS:GO'da adım adım ilerliyorum. Bu sırada bazen araştırma yapıyorum aynı sensivity ayarlarında ben 360 yapamıyorken benden daha düşük ayarda olan oyuncular çok seri yapıyorlar. Bunun sebebi bazı araştırmalar sonucu mouse pad olduğunu düşünüyorum ve görüyorum. Önerileriniz olarak bütçe problem değil, mouse pad önerileri alabilir miyim? Aktif olarak SteelSeries QCK XL kullanıyorum ama memnun değilim.

Mouse olarak 2 tür kullanıyorum, 1'i ATK Dragonfly A9 diğeri de HyperX Haste.

Dediğiniz durumla pad alakalı olsa da tek etken değil. Karşılaştırdıklarınızın DPI seviyesi çok daha düşüktür. Alan olması tabii ki daha iyi olur. Yine de bir bütçe ve pad beklentisi belirtirseniz uygun öneri yapabiliriz.

CS:GO diye bir oyun yok, CS2 oldu artık. Kullandığın mouse pad iyi bir mouse pad zaten ki 360 dönmenin mouse pad ile bir alakası olamaz. Sadece oyun sensi değil kullandığın dpi değeri daha önemli bir faktör, karlılaştırdığın oyuncuların dpi değerlerine bak.

Be CS2 demeyi tercih etmiyorum. Sensitivity: 0.43 / 800 DPI olarak oynuyorum. Aynı sensivity ve DPI olanlarla fark görüyorum. Ben çok fazla sağ sol yaparken. Aynı sensivity ayarı olan X oyuncu ufak bir hareketle daha seri yapıyor. Karşılaştırma olarak mouse pad olarak farkı gördüm.

Bütçe sorunum yok. Minimum 1.000 TL maksimum 5.000 TL diye düşünebilirsiniz.

Bütçe sorunum yok. Minimum 1.000 TL maksimum 5.000 TL diye düşünebilirsiniz.

Pad türü ? Mouse aksın gitsin mi yoksa güç uygulamadığınız sürece hareket etmesin mi ? Yüzey pürüzlü mü pürüzsüz mü ? Bunları belirtmeden ne önerirsek önerelim memnun kalmazsınız.

400 dpi 1.7 sens de ben bile 360 dönemiyorum, çok düşük hassasiyette oynuyorsun, bir kere sana xxl mousepad lazım, o kategoride de kaliteli mousepad zor bulursun.

Son düzenleme:
@ca9an hocamın da dediği gibi bir istek veya yüzey belirtmeniz lazım. Örnek olarak speed isterseniz ona da derece belirtmeniz lazım.

Kayıp gitsin isterim. Speed ile Hybrid arası farkı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…