ATK dragonfly A9 vs VXE R1

Nearlink diye bişey kullanılıyormuş galiba dongle mevzusunu anlamadım usb varmı yokmu ama günün sonunda 1000hz destekliyor yazıyor yani bunu endişe etmenize gerek yok

Herhangi bi sorun yaşadınız mı çindeki insanlar yaşadıkları sorunları dile getirmiş sorunlu ürün cıkma ihtimali de yarı yarıya diye duydum
10 günden fazla olmuştur kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Pili hala 65, pil benim için önemliydi memnunum. Takılma bağlantıda kopma vs tuş basmama yada 2 tık hiçbir sıkıntı yok şuanlık. Yukarıdaki biri 2.4 ghz sadece son modelde var demiş yanlış bilgi.

10 günden fazla olmuştur kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Pili hala 65, pil benim için önemliydi memnunum. Takılma bağlantıda kopma vs tuş basmama ya da 2 tık hiçbir sıkıntı yok şu anlık. Yukarıdaki biri 2.4 GHz sadece son modelde var demiş yanlış bilgi.

Yanlış bilgi vermeyin ultrada 2.4 var lakin nearlink teknolojisinin daha düşük gecikme verdiği söyleniyor siz bileceksiniz artık.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-31 035813.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-31 035813.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 39
Yanlış bilgi vermeyin ultrada 2.4 var lakin nearlink teknolojisinin daha düşük gecikme verdiği söyleniyor siz bileceksiniz artık.
Nearlink de zaten 2.4ghz bandını kullanıp dongle ile bağlanıyor yanlış bilgi yok. Insanların kafası karışıyor bu şekilde. Son model de var digerlerinde yok denince. Nearlink klasik 2.4 ghz e bi alternatif. Her ikiside aynı band frekansını kullanıyor, sadece daha yeni bi teknoloji.

Nearlink de zaten 2.4ghz bandını kullanıp dongle ile bağlanıyor yanlış bilgi yok. Insanların kafası karışıyor bu şekilde. Son model de var digerlerinde yok denince. Nearlink klasik 2.4 ghz e bi alternatif. Her ikiside aynı band frekansını kullanıyor, sadece daha yeni bi teknoloji.
Bende birinin yazısını görmüştüm “ultra dışındaki modellerde dongle yok bluetooth da oynanmaz” demişti yani böyle forumlar cidden insanın işine yarıyor yardımcı oluyor ama böyle kendini işin uzmanı sanıp bilmeden araştırmadan konuşan elemanlar çok can sıkıyor

Bende birinin yazısını görmüştüm “ultra dışındaki modellerde dongle yok bluetooth da oynanmaz” demişti yani böyle forumlar cidden insanın işine yarıyor yardımcı oluyor ama böyle kendini işin uzmanı sanıp bilmeden araştırmadan konuşan elemanlar çok can sıkıyor
Haklısın dostum evet katılıyım sana kesinlikle.

Bende birinin yazısını görmüştüm “ultra dışındaki modellerde dongle yok Bluetooth da oynanmaz” demişti yani böyle forumlar cidden insanın işine yarıyor yardımcı oluyor ama böyle kendini işin uzmanı sanıp bilmeden araştırmadan konuşan elemanlar çok can sıkıyor.

Sırf bu yüzden kafam yandı niye MCHOSE A5 Ultra aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı