ATK Dragonfly A9 Wireless mouse alınır mı?

Swoxre

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050Tİ
İ5 12TH
16GB RAM
Merhaba, mouse almayı düşünüyorum Wraith'e göz atıyordum bu sabah da şimdi tekrar girdim ve bu yeni fareyi gördüm. Hakkında bir yorum da görmedim bilgisi olan varsa nasıl, güzel mi? VXE R1 ile arasında kaldım. Önerilerinize açığım.

ilk öncelikle üst modellerini almadığınız sürece rezil fps oyunlarında çok büyük dertler yaşarsınız sensörü PAW 3395SE 2.4Ghz usb yok bu senede o son modelinde var bluetoothda çok gecikme oluyor kabloluda oynamak hoş değil bataryası yüksek fakat kopyada tek benim yorumum değil diğer forumlarda bakarsanız zaten aynı şekil yorumları bulursunuz vxe r1 daha iyi. fakat 120 saat süresi var tek +Sı Ultra almadığınız sürece kötü.

ilk öncelikle üst modellerini almadığınız sürece rezil fps oyunlarında çok büyük dertler yaşarsınız sensörü PAW 3395SE 2.4Ghz usb yok bu senede o son modelinde var bluetoothda çok gecikme oluyor kabloluda oynamak hoş değil bataryası yüksek fakat kopyada tek benim yorumum değil diğer forumlarda bakarsanız zaten aynı şekil yorumları bulursunuz vxe r1 daha iyi. fakat 120 saat süresi var tek +Sı Ultra almadığınız sürece kötü.
ürünü deneyimlemeden yorum yapmayın bir kere bende bu sensörleri kullanan ama vasata yakın mcu lu fareler kullandım attack shark x3 gibi ama inan bana her şey mcu da değil shape de çok önemli. Adamlar her bütçeye göre fare yapmış zaten r1 in de r1se'ninde mcu su beken ama optimize yaparlarsa kötü olmak zorunda değil. kullanım saati bir fare için 50 saatten fazlaysa yeterde artar zaten süre olarak çokta önemli değil bence. Kısaca piyasadaki 4000 5000 lira top listede olan farelerden de kullandım ama hiçbiri elimde değil misal neden çünkü bu mcu meselesi'dir yok 8khz'miş hepsi boş geliyor bana o kadar fare kullandıktan sonra. Elinmde main farem ajazz aj139 pro var 2 yıldır üzemedi sensör sorunu da çıkarmadı vaktinde 1200 civarına almıştım. compx54850 mcu su var beken tabanlı olması lazım ama hiçbir sorun ve gecikme hissetmedim şu ana kadar. Öncelikle ele uyup uymaması sonrasında bütçe en son bakılır teknik verilere. Bataryayı dert edecek bişey yok çünkü dediğim gibi bi fare bence 50 saati rahat deviriyorsa sorun yoktur. haftada 1 şarja koymakla 2 haftada 1 şarja koymak .ok fark etmeyecektir. Yatarken koyarsın şarja hatta ona bile gerek yok oyun arasında koy zaten tak ta 2 saat içinde fulleniyor. Özetle önemli olan kişinin eline verdiği histir.

Bu arada kartım dönünce ATK Dragonfly A9 Ultra almayı düşünüyorum bu indirimler bitmeden.

Ürünü deneyimlemeden yorum yapmayın bir kere bende bu sensörleri kullanan ama vasata yakın mcu lu fareler kullandım Attack Shark X3 gibi ama inan bana her şey mcu da değil shape de çok önemli. Adamlar her bütçeye göre fare yapmış zaten r1'in de r1SE'ninde mcu su beken ama optimize yaparlarsa kötü olmak zorunda değil. Kullanım saati bir fare için 50 saatten fazlaysa yeterde artar zaten süre olarak çok da önemli değil bence. Kısaca piyasadaki 4000 5000 lira top listede olan farelerden de kullandım ama hiçbiri elimde değil misal neden çünkü bu mcu Meselesi'dir yok 8KHz'miş hepsi boş geliyor bana o kadar fare kullandıktan sonra. Elinmde main farem Ajazz AJ139 Pro var 2 yıldır üzemedi sensör sorunu da çıkarmadı vaktinde 1200 civarına almıştım. COMPX54850 mcu su var beken tabanlı olması lazım ama hiçbir sorun ve gecikme hissetmedim şu ana kadar. Öncelikle ele uyup uymaması sonrasında bütçe en son bakılır teknik verilere. Bataryayı dert edecek bir şey yok çünkü dediğim gibi bir fare bence 50 saati rahat deviriyorsa sorun yoktur. Haftada 1 şarja koymakla 2 haftada 1 şarja koymak. Ok fark etmeyecektir. Yatarken koyarsın şarja hatta ona bile gerek yok oyun arasında koy zaten tak ta 2 saat içinde fulleniyor. Özetle önemli olan kişinin eline verdiği histir.

Bu arada kartım dönünce ATK Dragonfly A9 Ultra almayı düşünüyorum bu indirimler bitmeden.

Benim de ilgimi çekmişti fiyat olarak da VXE R1 Pro aldım.

ürünü deneyimlemeden yorum yapmayın bir kere bende bu sensörleri kullanan ama vasata yakın mcu lu fareler kullandım attack shark x3 gibi ama inan bana her şey mcu da değil shape de çok önemli. Adamlar her bütçeye göre fare yapmış zaten r1 in de r1se'ninde mcu su beken ama optimize yaparlarsa kötü olmak zorunda değil. kullanım saati bir fare için 50 saatten fazlaysa yeterde artar zaten süre olarak çokta önemli değil bence. Kısaca piyasadaki 4000 5000 lira top listede olan farelerden de kullandım ama hiçbiri elimde değil misal neden çünkü bu mcu meselesi'dir yok 8khz'miş hepsi boş geliyor bana o kadar fare kullandıktan sonra. Elinmde main farem ajazz aj139 pro var 2 yıldır üzemedi sensör sorunu da çıkarmadı vaktinde 1200 civarına almıştım. compx54850 mcu su var beken tabanlı olması lazım ama hiçbir sorun ve gecikme hissetmedim şu ana kadar. Öncelikle ele uyup uymaması sonrasında bütçe en son bakılır teknik verilere. Bataryayı dert edecek bişey yok çünkü dediğim gibi bi fare bence 50 saati rahat deviriyorsa sorun yoktur. haftada 1 şarja koymakla 2 haftada 1 şarja koymak .ok fark etmeyecektir. Yatarken koyarsın şarja hatta ona bile gerek yok oyun arasında koy zaten tak ta 2 saat içinde fulleniyor. Özetle önemli olan kişinin eline verdiği histir.

A9 Ultra alabilirsiniz ama alt modellerinde fark ettiyseniz belirttiğim gibi 2.4GHz olmadığı icin ya kablolu şekilde kullanıcan yada bluetooth ofis mousesi gibi oluyor oyun icin uygun olmuyor bir çok mouse denedim 8k HZ Zaten en gereksiz şey benim yorumum olarak kullananda yoktur zaten Attack Shark x3 'de kronik sorunlu bende vxe r1 pro kullanıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı