ATK Dragonfly A9 Wireless mouse alınır mı?

Hayırlı olsun hocam. Ancak QC olayını sıkınca anlamazsınız ki.

Qc olayını nereden buldunuz araştırdınız?
Şöyle ki hem gecikme konusunda hem dış kaplama konusunda hemde genel kulannımda çıkardığı soruna göre kendimce qc çıkarımı yaptım gidipte fabrikasyon yorum yapamam zaten.

Şöyle ki hem gecikme konusunda hem dış kaplama konusunda hem de genel kulannımda çıkardığı soruna göre kendimce qc çıkarımı yaptım gidip de fabrikasyon yorum yapamam zaten.

Qc sorunları 1-2 günde çıkmaz zaten. Birçok kişi qc sorunu yaşadı bugün konu açarım.

Ne yaşayanlar olmuş?

Muhtemelen bugün konu açarım etiketlerim.

Ama kisaca bahsedecek olursam side Click'lerin altına basdirdiginda side Click'lerin algilamasi. Gicirdamasi, Kasa kalitesi, ve genel qcden kaynaklanan sorunlar. Qcden kaynaklanan sorunların sonu yok zaten.

Hocam redditte falan gezdim olumsuz yorum yapan görmedim sen nerden baktın bilmiyorum ama bence nadir görünen bir durum

Hocam Reddit'te falan gezdim olumsuz yorum yapan görmedim sen nereden baktın bilmiyorum ama bence nadir görünen bir durum

Reddit'te falan zor bulursun ki.

Hocam nasıl yani? Sadece kablolu ve BT modumu var? Nearlink vs diyor. A9 Plus için konuşuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…