ATK Dragonfly A9 Wireless mouse alınır mı?

Dragclick mouse al Minecraft gibi oyunlarda yol falan yaparsın aşırı kolay bir şekilde.

Hocam VXE R1 mi bu mu sizce?

Hocam ben A9 Plus kullanıyorum ve memnunum. Gpx Pro Superlight 1E1 klonu. Benim elime çok iyi oluyor. Donanım açısından da hiç sıkıntı yaşamadım, kopma donma gıcırdama gibi. İkisi de aynı kalitede diyebilirim eğer VXE r1'in en ucuz modelini düşünüyorsanız. VXE r1'in hangi modelini düşündüğünüze bağlı olarak yorum yapabilirim.

Düz R1 olan hocam SE değil.

Getirirler hocam muhtemelen ama ne zaman olur bilemem. Wraith'e mail falan atabilirsiniz belki bilgi için.

Bu model derken Plus olanı hocam.(ATK Dragonfly A9 Plus)

Düz R1 olan hocam SE değil.

Hocam SE almanızı önermem zaten pek önermem sensörü iyi değil. A9 Plus ile düz R1 aynı diyebilirim. Ben de zamanında alırken ikisinin arasında kalmıştım. Sonra büyük bir fark olmadığı için hoşuma gideni aldım. A9 Plus'ın artıları, kutudan grip tape çıkıyor ve hissiyatı buz kaplama. Cidden dokununca premium bir hissiyat var. İki mouse da sizi üzmez hocam elinize ve tutuş şeklinize ve zevkinize göre karar vermeniz sizin için iyi olur.

Peki 850mAh ile 250mAh batarya hakkında ne diyorsunuz? Bu arada bağlantı türleri aynı değil mi zaten?

Peki 850mAh ile 250mAh batarya hakkında ne diyorsunuz? Bu arada bağlantı türleri aynı değil mi zaten?

Bağlantı türleri aynı hocam zaten onunla alakalı bir şey demedim. Eğer sürekli şarj etmek sizin için dertse A9 çok avantajlı cidden. Ben ne zaman şarj ettiğimi hatırlamıyorum bile çoğu zaman. Baya uzun gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…