ATK Dragonfly A9 Wireless vs VXE R1 Wireless

SC860 cok kullanan gormedim ve bilmedigim icin cok para harcamak istemiyorum 1600 TL ve genelikle sehir disinda kullanılıyor A9'u bir videoda gördüm hosuma gitdi elimde parmaklarım uzun birazcık o kadar.

SC860 cok kullanan gormedim ve bilmedigim icin cok para harcamak istemiyorum 1600 TL ve genelikle sehir disinda kullanılıyor A9'u bir videoda gördüm hosuma gitdi elimde parmaklarım uzun birazcık o kadar.

Sadece videoya bakarak anlayamazsın. HiSilicon Nearlink MCU kullanıyor ve iyi bir MCU değil. Sorunlu çıkmış bir MCU. Hala daha sorun yaşayanlarda var. Ayrıca kaplaması yok ve kalite kontrol tarafıda bir hayli kötü. Forumda SC680 oneriyoruz hep zaten. Üçüde denediğim mouselar ve SC680>R1>A9 diyebilirim.

R1 bakınacagım teşekkürler.

Elinze kucuk gelebilir. SE+ alacaksanizda sensoru azimsanmayacak sekilde geride ve verimliligide daha kotu.

A9 da takılmalar artık olmuyormus Wraith de A9 ve A9 Plus modellerinde yaşanabilen tuş tıklaması problemi için hub. ATK. Pro sitesi üzerinden Firmware sürüm güncellemesi gerekmektedir. Sürümün en az v1.15'e yükseltilip aynı zamanda "keystroke anti-shake delay" ayarı da 0Ms'ye çekildiği zaman takılma sorunu tamamen çözülmüş olacaktır.
Bu var R1 SE+ da claw tutus yapıyorum elim de cok buyuk degil parmaklarım uzun o kadar.
R1 SE+ tarafındayım A9 da ilgimi cekiyor.

R1 SE+ sensör olarak geride. Zorunda kalmadikca onermem. Takilmadan kastım ise tus takilması degil. Mouse takılıyor ki baglanti kopmasida yasayanlar var MCU kaynaklı. Kotu bir MCU kullaniyor. Bunla alakalıda firmware update geldi ancak hala yasayan sayısı az degil. Bu yuzden riskli bir mouse diyoruz. Sadece A9 degil, ayni MCU'yu kullanan X1 SE/S, U2 mouselarda da aynı sorun var. Malzeme kaliteside SC680'den geride. Kalite kontrolude berbat A9 tarafının.

Benim buradan cıkaracagım A9 alacağım hayırlıyısyla artık olacagını sanmamda R1 alırdımda sensor sıkıntı

Sadece buradan günde 10 kişi alıyordur. SC680 alın geçin. A9 kullandım malzeme kalitesi olarak kötü ürün.

İfadeler: kxy
Sadece buradan günde 10 kişi alıyordur. SC680 alın geçin. A9 kullandım malzeme kalitesi olarak kötü ürün.

Fiyatı biraz tuzlu diger 2sine gore ve nereden alacağımı tam karar veremedım Amazon alasım yok onun dısında bakabılırım 1400 TL ustune cıkmak da ıstemıyorum cok para vermek de istemiyorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…