justgame28 Femtopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 Başlıktaki ATK Mercury 1 kulaklık alınır mı sizce?
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.815 Çözümler 1 16 Nisan 2025 #2 justgame28 dedi: Başlıktaki ATK Mercury 1 kulaklık alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Alınır.
justgame28 dedi: Başlıktaki ATK Mercury 1 kulaklık alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Alınır.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.047 Çözümler 42 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 airenxa dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Neye göre alınır dedin, daha yeni çıktı. Kulaklık hakkında bir şey biliyor musun? Bana da anlatır mısın, bende öğreneyim.
airenxa dedi: Alınır. Genişletmek için tıkla... Neye göre alınır dedin, daha yeni çıktı. Kulaklık hakkında bir şey biliyor musun? Bana da anlatır mısın, bende öğreneyim.
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.815 Çözümler 1 16 Nisan 2025 #4 ubiiyy dedi: Neye göre alınır dedin, daha yeni çıktı. Kulaklık hakkında bir şey biliyor musun? Bana da anlatır mısın, bende öğreneyim. Genişletmek için tıkla... ATK Mercury I eSports Kulaklık [Ön Sipariş] Burdan git bak bakalım özelliklerine sen karar ver alınır mı
ubiiyy dedi: Neye göre alınır dedin, daha yeni çıktı. Kulaklık hakkında bir şey biliyor musun? Bana da anlatır mısın, bende öğreneyim. Genişletmek için tıkla... ATK Mercury I eSports Kulaklık [Ön Sipariş] Burdan git bak bakalım özelliklerine sen karar ver alınır mı
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.047 Çözümler 42 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #5 airenxa dedi: ATK Mercury I eSports Kulaklık [Ön Sipariş] buradan git bak bakalım özelliklerine sen karar ver alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tamam işte bana anlat, bende öğreneyim. Kulaklığın özelliklerine bakarak nereden bilebilirim ses kalitesini?
airenxa dedi: ATK Mercury I eSports Kulaklık [Ön Sipariş] buradan git bak bakalım özelliklerine sen karar ver alınır mı? Genişletmek için tıkla... Tamam işte bana anlat, bende öğreneyim. Kulaklığın özelliklerine bakarak nereden bilebilirim ses kalitesini?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 16 Nisan 2025 #6 airenxa dedi: ATK Mercury I eSports Kulaklık [Ön Sipariş] buradan git bak bakalım özelliklerine sen karar ver alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bilgiler sadece kagit ustundeki bilgiler. Bir inceleme beklenmesi taraftariyim.
airenxa dedi: ATK Mercury I eSports Kulaklık [Ön Sipariş] buradan git bak bakalım özelliklerine sen karar ver alınır mı? Genişletmek için tıkla... Bilgiler sadece kagit ustundeki bilgiler. Bir inceleme beklenmesi taraftariyim.
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.815 Çözümler 1 16 Nisan 2025 #7 ubiiyy dedi: Tamam işte bana anlat, bende öğreneyim. Kulaklığın özelliklerine bakarak nereden bilebilirim ses kalitesini? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak bakıyım beğenicen mi?
ubiiyy dedi: Tamam işte bana anlat, bende öğreneyim. Kulaklığın özelliklerine bakarak nereden bilebilirim ses kalitesini? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak bakıyım beğenicen mi?
F Fenerbahce_1907 Picopat Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 449 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #8 airenxa dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak bakıyım beğenicen mi? Genişletmek için tıkla... razer blackshark v2xden cok iyi midir bu
airenxa dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bak bakıyım beğenicen mi? Genişletmek için tıkla... razer blackshark v2xden cok iyi midir bu
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.047 Çözümler 42 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #9 Fenerbahce_1907 dedi: Razer BlackShark v2xden cok iyi midir bu Genişletmek için tıkla... Jak girişli o kulaklık, iyi ses istiyorsan iyi ses kartı lazım.
Fenerbahce_1907 dedi: Razer BlackShark v2xden cok iyi midir bu Genişletmek için tıkla... Jak girişli o kulaklık, iyi ses istiyorsan iyi ses kartı lazım.
justgame28 Femtopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2025 #10 ubiiyy dedi: Jak girişli o kulaklık, iyi ses istiyorsan iyi ses kartı lazım. Genişletmek için tıkla... Sence atk mercury 1 alınır mı?
ubiiyy dedi: Jak girişli o kulaklık, iyi ses istiyorsan iyi ses kartı lazım. Genişletmek için tıkla... Sence atk mercury 1 alınır mı?