ATK Mercury 1 alınır mı?

Endişe ettiğim bir şey var 370 gram mı neymiş sence çok ağır mı yoksa idare eder mı?

Hocam ağırlık konusu idare eder bence, ağır hissediliyor ama pedleri vs çok rahat. Yani kafada rahat duruyor, 3 aydır kafaüstü kullanmamama rağmen rahat olduğu için ağırlığı çok takmadım.

Hocam ağırlık konusu idare eder bence, ağır hissediliyor ama pedleri vs çok rahat. Yani kafada rahat duruyor, 3 aydır kafaüstü kullanmamama rağmen rahat olduğu için ağırlığı çok takmadım.

Yani kullandıkça alışıyoruz değil mi? Peki yazılımı filan nasıl kötü yanı dediğin yönü var mı? Bir de ben oyun için kullanacağım oyun performansı iyi mı? Çok soru sordum ama kusura bakma 2500 TL değerinde ürün sonuçta...

Hocam, bu soruları incelemede cevapladım. İncelemeyi o yüzden attım zaten, incelemeyi oku. İncelemede cevabını alamadığın soruları sorabilirsin.

Jak girişli o kulaklık, iyi ses istiyorsan iyi ses kartı lazım.

Bende zaten Razer var şu an ama değişmek istiyorum Max 2.5-3 kya 2.4 GHz arıyorum Wraith'den onu buldum alınır mı? Baska önerin var mı v2Xden iyi olsun ama

Bende zaten Razer var şu an ama değişmek istiyorum Max 2.5-3 kya 2.4 GHz arıyorum Wraith'den onu buldum alınır mı? Baska önerin var mı v2xden iyi olsun ama.

Dostum daha iyi mi bilemeyiz, ama kablo farkı kaliteye etki ediyor, yani beklentini çok da yüksek tutma. Beklentin ne senin, ben kullanıyorum. Cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…