Shinsoo Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.647 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #11 MCHOSE V9 Pro Icy White Gaming Kulaklık Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar. www.gaming.gen.tr
MCHOSE V9 Pro Icy White Gaming Kulaklık Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar. www.gaming.gen.tr
Whit3lce Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #12 erdemerendincer dedi: Kablosuz olsun diye bir derdim yok. Oyun oynarken kullanacağım. Sesleri net duyayım yeter. Genişletmek için tıkla... 7.1 sanal almanızı öneririm o zaman, zaten bu bütçede çoğu kulaklıkta var ama belirteyim gene de.
erdemerendincer dedi: Kablosuz olsun diye bir derdim yok. Oyun oynarken kullanacağım. Sesleri net duyayım yeter. Genişletmek için tıkla... 7.1 sanal almanızı öneririm o zaman, zaten bu bütçede çoğu kulaklıkta var ama belirteyim gene de.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 19 Ağustos 2025 #13 erdemerendincer dedi: Kablosuz olsun diye bir derdim yok. Oyun oynarken kullanacağım. Sesleri net duyayım yeter. Genişletmek için tıkla... Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele! www.elitmuzik.com.tr Al geç. Whit3lce dedi: 7.1 sanal almanızı öneririm o zaman, zaten bu bütçede çoğu kulaklıkta var ama belirteyim gene de. Genişletmek için tıkla... 7.1 bu bütçeler de hatta üst bütçeler de bile doğru çalışmıyor. Üst bütçelerde gene artısı olsa da bu bütçe de normalden daha kalitesiz ses veriyor.
erdemerendincer dedi: Kablosuz olsun diye bir derdim yok. Oyun oynarken kullanacağım. Sesleri net duyayım yeter. Genişletmek için tıkla... Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele! www.elitmuzik.com.tr Al geç. Whit3lce dedi: 7.1 sanal almanızı öneririm o zaman, zaten bu bütçede çoğu kulaklıkta var ama belirteyim gene de. Genişletmek için tıkla... 7.1 bu bütçeler de hatta üst bütçeler de bile doğru çalışmıyor. Üst bütçelerde gene artısı olsa da bu bütçe de normalden daha kalitesiz ses veriyor.
Whit3lce Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 754 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #14 Mai_Sakurajima dedi: Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele! www.elitmuzik.com.tr Al geç. 7.1 bu bütçeler de hatta üst bütçeler de bile doğru çalışmıyor. Üst bütçelerde gene artısı olsa da bu bütçe de normalden daha kalitesiz ses veriyor. Genişletmek için tıkla... Yani modelden modele değişir fakat ben hiç öyle bir sorun yaşamadım, ben de sıklıkla oyun oynuyorum ve çoğu 7.1 model kulaklık işimi gördü.
Mai_Sakurajima dedi: Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele! www.elitmuzik.com.tr Al geç. 7.1 bu bütçeler de hatta üst bütçeler de bile doğru çalışmıyor. Üst bütçelerde gene artısı olsa da bu bütçe de normalden daha kalitesiz ses veriyor. Genişletmek için tıkla... Yani modelden modele değişir fakat ben hiç öyle bir sorun yaşamadım, ben de sıklıkla oyun oynuyorum ve çoğu 7.1 model kulaklık işimi gördü.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 19 Ağustos 2025 #15 Whit3lce dedi: Yani modelden modele değişir fakat ben hiç öyle bir sorun yaşamadım, ben de sıklıkla oyun oynuyorum ve çoğu 7.1 model kulaklık işimi gördü. Genişletmek için tıkla... Genel kullanıcı yorumu bu yönde olduğu için 7.1 kriter olmamalı bence.Çok artısı olan bir özellik değil.
Whit3lce dedi: Yani modelden modele değişir fakat ben hiç öyle bir sorun yaşamadım, ben de sıklıkla oyun oynuyorum ve çoğu 7.1 model kulaklık işimi gördü. Genişletmek için tıkla... Genel kullanıcı yorumu bu yönde olduğu için 7.1 kriter olmamalı bence.Çok artısı olan bir özellik değil.
normal man Picopat Katılım 14 Şubat 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #16 Mchose v9 pro iyi