ATK Mercury 1 İnceleme

Hocam bende bugün almayı düşünüyorum iyzico ve parolapara indirimleri ile 1249tl ye geliyor almalı mıyım ya da başka bi öneriniz var mıdır ayrıca tecrübeleriniz nasıldı öneriyor musunuz halen daha?

Şu mesajımı okuyup bir uygular mısın, merak ediyorum beğenecek misin diye. Program adı FX sound. İnceleme: ATK Mercury M1
Hocam bende bugün almayı düşünüyorum iyzico ve parolapara indirimleri ile 1249tl ye geliyor almalı mıyım ya da başka bi öneriniz var mıdır ayrıca tecrübeleriniz nasıldı öneriyor musunuz halen daha?

Son düzenleme:

Hocam sadece Parolapara ile JBL Quantum 350 alman daha iyi olur, 1400 TL'ye geliyor.

Kafayı sıkıyor diyorlar ancak nasıl sıkabilir ki? bende ki void elite 400 gram diye biliyorum ve sıkma gibi bir durum söz konusu değil. Kulaklığın yapısı öyleyse bilemiyorum.

@Ruter Konuyu geçen ay açmışsınız, uzun kullanım çok sayılmaz ancak yine de memnun musunuz? cızırtı falan olduğu söyleniyor tam olarak bilginiz var mı acaba?

Kafayı sıkmıyor, cızırtı konusu da 10 da 8 kişide var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…