ATK Mercury 1 İnceleme

Hocam almanızın üzerinden uzun bir süre geçmiş. Hala öneriyor musunuz?
Malzeme ve ses kalitesi oldukça iyi, pili iyi dayanıyor. Sadece neyden kaynaklandığını bilmediğim çıtırtı sesi yaşıyorum ama farklı bilgisayarda oluşmuyor suç atamayacagim bu yüzden. Öneriyorum fiyati artmadiysa tercih edebilirsiniz.

100 TL oynamış bu fiyatta aradığım özellikleri veren başka bir kulaklık yok tek seçenek gibi. Sağolun yorumunuz için.

Kaba duruyor hocam tasarımı hoşuma gitmedi.
Ben siyah modelini aldım baya iyi bir fiyata almıştım , şuan ki fiyatına bakınca bence alınır şık duruyor alırsan beyaz al ben setim full siyah ve rgb diye siyah aldım siyahta güzel ama bence beyaz al.

hocam siz kaç saat şarj ediyorsunuz acaba? ben yeni aldım kulaklığı 1 hafta oldu memnunum ama bugün 1 saattir şarjda yeni taktım, hiç bir tuşa basmamama rağmen çince uzun birşey söylüyor ve kapanıyor neden olabilir acaba? Şarjı telefon şarj adaptörüyle yapıyorum.

Saat olarak hiç ölçmedim. Kulaklığı kapatın ve bilgisayar ile şarj edin. Sarj olduğunda kırmızı ışık yeşile dönecek o zaman şarj olmuş oluyor. Telefon adaptörü ile sarj etmek sağlıklı değil çünkü yüksek W değerlerinde olabiliyorlar ediyorsaniz iPhone sarji gibi gucsuz adaptörler kullanın. Yine de sarj olmuyor aynı sorun oluyor diyorsanız servise gonderebilirsiniz.

Denedim hocam sorunu çözdüm. Telefon şarj aletimde Type-C olmasına rağmen kulaklığın şarj yerine tam oturmuyormuş. Ben taktığımda zaten kırmızı ışık gelip sönüyordu şarj olmadığından öyleymiş, kutusundan çıkan Type-C kabloyla denedim şu an ışık full kırmızı sönmüyor, yani kablodan dolayıymış. Tekrardan teşekkürler

Son düzenleme:
Jaktan nasıl güç alsın hocam USB'den tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…