ATK Mercury 1 İnceleme

Kulaklığı aldım 1 haftadır kullanıyorum eğer fiyat değişmediyse on numara kulaklık. Şarja bakamamayı biraz abartmışlar tek tuşla 2.4'den Bluetooth'a geçip bakabiliyorsunuz. Uygulamaya koysalar daha çok uğraştırırdı heralde.

Hocam şarj olduğunu nasıl anlıyoruz göstergesi var mı?

Hocam şarj olduğunu nasıl anlıyoruz göstergesi var mı?
şarja taktığında kırmızı veya mavi yanıyor kırmızıysa şarjı az maviyse full oluyo. Açtığın zamanda açılırken ışık kırmızı yanıyorsa şarjı az, mavi yanıyorsa yüksek oluyor. Biraz saçma driverında da şarj göstergesi yok ben 2 aydır kullanıyorum ilk başlarda korkmuştum fakat kullanınca farkettim pekte gerek yok yani zaten 2 günü çıkarıyor kullanmadığım zamanlar şarja takıyorum mis gibi gidiyor.

Hocam neredeyse 3 saattir şarjda halen kırmızı yanıyor normal mi?

Hocam neredeyse 3 saattir şarjda halen kırmızı yanıyor normal mi?
şarj aletinin wattına görede değişebilir, benim 10w şarj aleti 0 dan 100 e 2 saat civarı bi sürede dolduruyor.

Dostum aynı plastik bendede çatladı benimki baya ufak bi çatlak ama yinede kötü duruyor sen iade edebildin mi iade alıyorlar mı merak ettim

Evet hala kullanıyorum.
ilginç genelde 1-2 ay içinde kafa bandından kırılıyorda bende dahil bu sıralar çoğu kişide gördüm ve herhangi bi esneme fln yapmadan sadece kafamdan çıkardığım sırada bir anda kırıldı üst kısımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…