Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #61 lsyonm dedi: ilginç genelde 1-2 ay içinde kafa bandından kırılıyorda bende dahil bu sıralar çoğu kişide gördüm ve herhangi bi esneme fln yapmadan sadece kafamdan çıkardığım sırada bir anda kırıldı üst kısımdan Genişletmek için tıkla... Aşırı sık kullanmıyorum belki ondandır bilemeyeceğim ama memnunum genel olarak.
lsyonm dedi: ilginç genelde 1-2 ay içinde kafa bandından kırılıyorda bende dahil bu sıralar çoğu kişide gördüm ve herhangi bi esneme fln yapmadan sadece kafamdan çıkardığım sırada bir anda kırıldı üst kısımdan Genişletmek için tıkla... Aşırı sık kullanmıyorum belki ondandır bilemeyeceğim ama memnunum genel olarak.
lsyonm Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #62 Ruter dedi: Aşırı sık kullanmıyorum belki ondandır bilemeyeceğim ama memnunum genel olarak. Genişletmek için tıkla... Anladım kulaklık çok iyi gerçektende maalesef kafa bandı çok kalitesiz çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor kafa bandından kırılması
Ruter dedi: Aşırı sık kullanmıyorum belki ondandır bilemeyeceğim ama memnunum genel olarak. Genişletmek için tıkla... Anladım kulaklık çok iyi gerçektende maalesef kafa bandı çok kalitesiz çoğu kişi aynı sorunu yaşıyor kafa bandından kırılması
DenizRX Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #63 Tam olarak kac gr oldugunu olcebilir misiniz hocam?