Abdullah64 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Merhaba, ATK Mercury 1 kulaklık kablolu nasıl kullanılıyor? Ben kullanamıyorum, takıyorum çalışmıyor. Bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
Merhaba, ATK Mercury 1 kulaklık kablolu nasıl kullanılıyor? Ben kullanamıyorum, takıyorum çalışmıyor. Bilen var mı?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 27 Nisan 2025 #2 @Deiinzz hocamda vardi. Biliyordur belki.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 27 Nisan 2025 #3 Ahmet06han dedi: @Deiinzz hocamda vardi. Biliyordur belki. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, inceleme konumda etiketlemiş cevapladım orada. Denesin bakalım.
Ahmet06han dedi: @Deiinzz hocamda vardi. Biliyordur belki. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, inceleme konumda etiketlemiş cevapladım orada. Denesin bakalım.
Abdullah64 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #4 Deiinzz dedi: Biliyorum, inceleme konumda etiketlemiş cevapladım orada. Denesin bakalım. Genişletmek için tıkla... Deniyorum çalışmıyor acaba kulaklıkta mı sorun var kabloda mı?
Deiinzz dedi: Biliyorum, inceleme konumda etiketlemiş cevapladım orada. Denesin bakalım. Genişletmek için tıkla... Deniyorum çalışmıyor acaba kulaklıkta mı sorun var kabloda mı?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 27 Nisan 2025 #5 Abdullah64 dedi: Deniyorum çalışmıyor acaba kulaklıkta mı sorun var kabloda mı? Genişletmek için tıkla... Jak ile bağladığında kulaklığı açıp seçiyorsun ve çalışmıyor mu?
Abdullah64 dedi: Deniyorum çalışmıyor acaba kulaklıkta mı sorun var kabloda mı? Genişletmek için tıkla... Jak ile bağladığında kulaklığı açıp seçiyorsun ve çalışmıyor mu?
Abdullah64 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #6 Deiinzz dedi: Jak ile bağladığında kulaklığı açıp seçiyorsun ve çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... jak ile bağlıyorum güç düğmesine basıyorum açılmıyor başka biryere basmam lazım mı?
Deiinzz dedi: Jak ile bağladığında kulaklığı açıp seçiyorsun ve çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... jak ile bağlıyorum güç düğmesine basıyorum açılmıyor başka biryere basmam lazım mı?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 27 Nisan 2025 #7 Abdullah64 dedi: Jak ile bağlıyorum güç düğmesine basıyorum açılmıyor başka bir yere basmam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Basılı tutman lazım.
Abdullah64 dedi: Jak ile bağlıyorum güç düğmesine basıyorum açılmıyor başka bir yere basmam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Basılı tutman lazım.
Abdullah64 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #8 Deiinzz dedi: Basılı tutman lazım. Genişletmek için tıkla... basılı tutuyorum açılıyor sonra kapanıyor
Deiinzz dedi: Basılı tutman lazım. Genişletmek için tıkla... basılı tutuyorum açılıyor sonra kapanıyor
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 27 Nisan 2025 #9 Abdullah64 dedi: Basılı tutuyorum açılıyor sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir jak kablosu ile dener misin, veya başka bir portta. Arkadaki portlarda da dene.
Abdullah64 dedi: Basılı tutuyorum açılıyor sonra kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir jak kablosu ile dener misin, veya başka bir portta. Arkadaki portlarda da dene.
Abdullah64 Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #10 Deiinzz dedi: Hocam başka bir jak kablosu ile dener misin, veya başka bir portta. Arkadaki portlarda da dene. Genişletmek için tıkla... Elimde ona uygun jak kablosu yok başka portta denedim yine çalışmadı açılıp kapanıyor.
Deiinzz dedi: Hocam başka bir jak kablosu ile dener misin, veya başka bir portta. Arkadaki portlarda da dene. Genişletmek için tıkla... Elimde ona uygun jak kablosu yok başka portta denedim yine çalışmadı açılıp kapanıyor.