S spestor Femtopat Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 ATK Mercury 1 aldım yorumlarına baktım bazı kişiler sanırsam RGB ayarı yapmış. Var mı varsa da nerede?
ATK Mercury 1 aldım yorumlarına baktım bazı kişiler sanırsam RGB ayarı yapmış. Var mı varsa da nerede?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 1 Ağustos 2025 #2 spestor dedi: ATK Mercury 1 aldım yorumlarına baktım bazı kişiler sanırsam RGB ayarı yapmış. Var mı varsa da nerede? Genişletmek için tıkla... ATK HUB ATK HUB | All-in-One Software for ATK Devices Easily manage your ATK mouse, keyboard, or headset with ATK HUB. Customize performance, lighting, macros, and stay updated with one powerful tool. www.atk.store ATK hub indirin. Buradan yapabilirsin. Artı 0 Eksi
spestor dedi: ATK Mercury 1 aldım yorumlarına baktım bazı kişiler sanırsam RGB ayarı yapmış. Var mı varsa da nerede? Genişletmek için tıkla... ATK HUB ATK HUB | All-in-One Software for ATK Devices Easily manage your ATK mouse, keyboard, or headset with ATK HUB. Customize performance, lighting, macros, and stay updated with one powerful tool. www.atk.store ATK hub indirin. Buradan yapabilirsin.