ATK kafa bandindan kirilma sorunlu, Havit ise 1800 liraya alinmaz biraz daha ustune quantum 350 var ki oda ATK'den iyi. Bu ikisi daha mantikli olur. Bütçe 3000 oluyorsa V9 al gec kablosuz sartsa.
![]()
JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
MCHOSE V9 Pro Black Red Gaming Kulaklık
Kristal Netliğinde ve Zengin Ses Kalitesini Deneyimleyin. Her bir sürücüdeki biyo-selüloz diyafram, dengeli ve etkileyici bir ses deneyimi sağlar.www.gaming.gen.tr
Tamam teşekkür ederim
Acelen yoksa yarin aksam Havit'in siteisnde indirimler var. H2039BG eger cokca uygun bir fiyata duserse alinabilir.
Havit Happy Hour - Her Salı 18.00’da emsalsiz indirimlerle buluşuyoruz! Alarmını kur, stokları kaçırma!
Her Salı 18.00’da emsalsiz indirimlerle buluşuyoruz! Alarmını kur, stokları kaçırma!www.havitstore.com.tr
Çok teşekkürler uygun bir fiyat olursa belki alabilirim. Havit'in bu ürünü yerine başka ürünü alınır mı? Kulaklık olarak? Kablosuz olmasını istiyorum.
@kxy hocam v9 pro 3000 bandındaki en iyi seçenek midir almayı düşünüyorum da.
Kablosuz olarak evet, kablolu daha iyi olan Fifine H9 var.
Böyle Gaming kablosuz kulaklıklarda çok gecikme var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.